olena_glossy

Ніжна, зволожена шкіра та аромат, який заворожує

Ніжна, зволожена шкіра та аромат, який заворожує
Ніжна, зволожена шкіра та аромат, який заворожує

Шкіра – це наш надійний захисник, який щодня потребує турботи. Один із найважливіших кроків догляду – якісне зволоження, і тут на допомогу приходить лосьйон для тіла. Якщо шукаєш щось особливе, раджу спробувати Spicy Vetiver від українського бренду Joko Blend.

Пакування. Стильне, мінімалістичне, але таке, що привертає увагу. Світло-салатова матова пляшка зручної форми, приємна на дотик. Лаконічний дизайн: темні написи на етикетці додають елегантності, а чорний дозатор-помпа з функцією stop-open – ідеальний варіант для швидкого й зручного користування.

Об’єм: 250 мл

Склад: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Dicaprylyl Carbonate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Orchid Extract, Gardenia Taitensis Flower Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Benzoate, Cedrus Atlantica Oil/ Extract, Citronellol, Citrus Aurantium Peel Oil, Coumarin, Juniperus Virginiana Oil, Limonene, Linalool, Linalyl Acetate, Pogostemon Cablin Oil, Terpinolene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Vanillin.

Склад дбайливо підібраний для максимального комфорту шкіри. Емоленти, зволожувачі та емульгатори забезпечують збалансовану легку та однорідну текстуру. Не містить мінеральної олії.

Лосьйон збагачений олією кокоса, пантенолом, екстрактами квітів Моной де Таїті та орхідеї.

Аромат Spicy Vetiver 💚 свіжий, але водночас спокійний.

  • Верхні ноти: імбир, бергамот
  • Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн
  • Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

У ньому відчуваються водночас цитрусові та трав’яні ноти. Порівняно з гелем для душу Spicy Vetiver (огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/51367/) аромат м'якший та ніжніший. Він буде актуальним як для початку ранку, так і для вечірнього релаксу.

Враження від використання. Легка, ніжна текстура лосьйону білого кольору просто тане на шкірі. Він чудово наноситься, рівномірно розподіляється та швидко поглинається, не залишаючи жирної плівки чи липкості. Максимальний комфорт, ідеальне зволоження та неймовірно приємний аромат, який на довго залишається на шкірі, але відчувається інтимно.

Якщо аромат Spicy Vetiver не твій, не переймайся - Joko Blend пропонує і інші варіанти: Vanilla Blossom та Oud Rosewood. Є з чого вибрати!