Anastasiiacurlypro

Мої лайфхаки у догляді

Мої лайфхаки у догляді

Ділюсь з вами своїми невеликими лайфхаками догляду і не тільки🎀

1.Тканинні масочки у холодильнику

Я дуже люблю тканинні маски, для мене це релакс, зволоження/заспокоєння та зняття набряків. Якщо навіть попалась безтолкова маска, то Холодна вона мінімально зніме набряки та допоможе вам прокинутись.

2.Метод пре-пу

Можливо ви вже чули за цей метод. Він полягає у використанні маски/бальзаму перед шампунем. Якщо ви думаєте, що потрібно використовувати багато продукту, то можете взяти наприклад дешевий бальзам garnier fructis. Це потрібно щоб під час миття голови шампунем довжина не пошкоджувалась і не заплутувалась.

3.Спреї-тоніки з пептидами

Засоби з пептидами допомогають волоссю рости і впливають на густоту. Але тут є важливим використання курсом та кожен день або як написано виробником. Зараз я використовую спрей вранці і ввечері. Багато таких засобів не жирнять шкіру голови.

4.БАДи для волосся і шкіри(тільки після консультації з лікарем!!)

Бади треба приймати обережно, але якщо є дефіцити, то велком. Я приймаю курсом біотин або комплекси hair, skin, nails. Особливо рекомендую від Solgar.

Мої лайфхаки у догляді
Мої лайфхаки у догляді
Мої лайфхаки у догляді

5.Спф круглий рік

Я використовую спф уже років 5, але я роблю це і взимку. Так, я боюсь старіння шкіри і сподіваюсь, що це сповільнить цей процес. Зараз є безліч комфортних та легких спф, які ви не відчуєте на обличчі.

6.Кілька разів на тиждень кислотна вмивачка

Я використовую не тільки мʼякі гелі для вмивання. Також я люблю кислотні, як наприклад Cosrx з чайним деревом. Але важливо не вмиватися ними постійно, бо це просто висушиьь обличчя або зробить вам опік. Також після цього не забувати спф.

7.Пластикові крабіки

У мене тонке волосся і крабіки з металу просто тягнуть мені волосся і дають важкості на коренях. Тому я використовую пластикові. Також не використовую крабіки з камінцями бо вони просто заплутають та видеруть ваше волосся. І дивіться на "засічки" на самому крабіку бо за Них також заплутуються волосся.

8.Водний баланс організму

Останній мабуть дивний лайфхак, але пити воду. Справа в тому, що я водохльоб і в день випиваю 2-3 літри води. У кожного є своя норма, але раджу вам просто частіше пити воду, бо це також впливає на стан обличчя і шкіри.