Ірина 🦋

Заспокійлива сироватка для обличчя

Це вже моя друга сировотка від українського бренду 🇺🇦Mermade. До цього я вже розповідала про Snail Secretion Filtrate & Hymagic-4D 🐌 https://club.makeup.com.ua/post/42531/

Моя шкіра нормального типу, без висипів та постакне. Є вікові зміни у вигляді дрібних мімічних зморшок і трохи судин куперозу на крилах носа, тому я люблю засоби з комбучею і центелою, а в цій сироватці вони відразу разом, тому я не змогла пройти повз і зупинила свій вибір на Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts. Тим більше на цю сироватку мені зустрічалося стільки хороших відгуків 😉 на makeup.

Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts — ніжна сироватка для обличчя, яка поєднує ефективність природних компонентів для заспокоєння та відновлення шкіри. В основі продукту лежать екстракти центели азіатської та комбучі, що працюють в синергії для зменшення почервоніння і заспокоєння подразненої шкіри.

Особливості  Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts:

🌿містить екстракт центели азіатської, відомий заспокійливими властивостями, що допомагає зменшити почервоніння і подразнення, сприяє відновленню шкіри;🌿завдяки екстракту комбучі забезпечує антиоксидантний захист, допомагає шкірі мати свіжий і здоровий вигляд;

🌿до складу входить олія насіння конопель, яка зволожує, живить епідерміс, робить м’яким і гладеньким;

🌿має протизапальні властивості, сприяє зменшенню подразнень, підтримці здорового вигляду шкіри завдяки екстракту ромашки;

🌿живить і зволожує шкірний покрив, зберігає еластичність і м'якість завдяки олії абрикосових кісточок;🌿збагачена олією насіння соняшника, яка допомагає утримувати вологу;

🌿завдяки вітаміну Е, який захищає шкіру від впливу вільних радикалів, сприяє її омолодженню;

🌿вміст гліцерину допомагає шкірі зберігати вологу, захищає від сухості.

Пакування: Скляна пляшечка з пипеткою, яка йде додатково у картонній коробці. Захисту від першого відкриття не має.

Обʼєм: 30ml

Зовнішній вигляд: Це кремова сироватка, має легку рідку кремову консистенцію світло-зеленого коліру.

Аромат: Дуже легкий трав'янистий, мені він не заважає, після нанесення на обличчі я його не відчуваю

Склад: Багатий на олії та екстракти

Використання: Як я вже казала консистенція засобу дуже легка, не дивлячисть на те що це кремова сироватка. Вона відразу поглиняється шкірою не залишаючи після себе на обличчі ні липкости ні жирності, не відчувається на шкірі, я таке дуже люблю, тому що можу використовувати сироватку в денному ☀️та вечірньому 🌙догдяді, мене не потрібно довго чекати пока вона вбереться, можу практично відразу наносити макіяж. Плівки сироватка не залишає, повністю вбирається, коли вмиваюся 💦 немає відчуття, що вона змивається зі шкіри.

З моїми кремами вона не конфліктує та не скочується. Після нанесення я відчуває зволоження шкіри, яке не зникає через короткий час. Шкіра прохолодна на дотик і гладенька, має легке сяйво зсередини, не плутати з жирним блиском!

Чутливу шкіру на крилах носу вона не дратує, а навпаки заспокоює. Також кілька разів використовувала її на обличчі чоловіка, коли в нього були невелички лущення, вона гарно їх прибрала.

Пори вона не забиває, жодних негативних відчуттів на шкірі не викликає. Дива вона не створить, але для базового догляду без активів вона мене повністю влаштовує 👍🏼

А ви вже знайоми з засобами від Mermade? Які ваші улюблені?