Чистикова Дар'я

Тверді шампуні "Flowers" та "Jojoba"

Тверді шампуні "Flowers" та "Jojoba"

Сьогодні хочу розповісти про знайомство з бестселерами бренду Shenko, а саме з твердими шампунями з біоліпідним комплексом. Хто не в курсі, SHENKO‎ — це український сімейний бренд натуральної косметики.

Шампуні "Jojoba" та "Flowers" обрані не з проста, це результат невеличкого опитування та діалогу з консультантом бренду. Розглянемо більш детально кожен з них:

Почну з квіткового. Шампунь знаходяться у картонній коробочці рожевого кольору. Додатково, брусок шампуню був запакован у бумагу.

Об’єм складає 25 гр, хоча є варіант 50 гр для придбання. Термін придатності складає 12 місяців, за умови зберігання в сухому прохолодному місці та уникнення прямих сонячних променів.

Консистенція відповідно тверда. Структура така неоднорідна та зерниста. Аромат приємний, квітковий. За кольором ніжно-бежевий, трохи нагадує цукерочку.

По складу:

• Рослинні миючі компоненти на основі кокосової олії, пудра рози, біла і рожева глина для м’якого очищення;

• Масло Ши (Каріте), олія макадамії і вітамін Е для додаткового живлення;

• Д-Пантенол і сорбітол для зволоження;

• Біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів для живлення і захисту структури волосся;

• Аромат ефірних олій жасміну і герані.

Як бачите, безліч натуральних компонентів і, найголовніше, відсутність агресивних ПАР 👌

Виробник зазначає, що даний шампунь:

🌸 Дбайливо та м’яко очищає волосся і шкіру голови,

🌸 Надає природний об’єм і блиск,

🌸 Волосся легше розчісується і вкладається.

Підходить для всіх типів волосся.

Враження від використання

Шампунь відмінно милиться і промиває волосся. Після миття воно буквально скрипить від самого коріння. Змивається трохи більше звичайного, адже піни утворюється багатенько. Але наступні рази я зменшувала кількість проходів шампунем по волоссю, для комфортної кількості піни.

Виробник радить саме проводити шампунем по вологому волоссю, а вже потім, відклавши шампунь, починати масажувати шкіру голови, тим самим утворюючи піну. До речі, щоб подовжити життя шампуню треба обов'язково промивати його від залишків☝️

Витрата дуже економічна, ці крихітки за 2 тижні користування практично не змінились у розмірі, також тішить відсутність сколів чи тріщин, при тому ним користувались всі члени родини.

До плюсів шампуню Flowers можу віднести гарний блиск та гладкість волосся. Воно не сухе після сушіння, на дотик м'яке, не сплутане та приємне.

Не можу не відмітити зручність запропонованих виробником малих об'ємів. Це ідеальний варіант, щоб взяти із собою в поїздку, відрядження чи просто для спортзалу.

Пакування аналогічне Flowers, але виконане у зелених тонах. Сам брусочок також зеленуватий. Має приємний аромат розмарину.

По складу:

• Рослинні миючі компоненти на основі кокосової олії, пудра нім, біла і голуба глинадля м’якого очищення;

• Олія авокадо, СО2 екстракт шавлії і вітамін Е для додаткового живлення;

• Спіруліна природний антиоксидант;

• Д-Пантенол і сорбітол для зволоження;

• Біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів для живлення і захисту структури волосся;

• Аромат ефірних олій шавлії і розмарину.

Виробник зазначає, що даний шампунь:

💚 Ретельно та дбайливо очищає волосся і шкіру голови,

💚 Надає об’єм,

💚 Подовжує свіжість.

Підходить для схильної до жирності шкіри голови.

Враження від використання

Піноутворення таке ж чудове, як і у попереднього варіанту. Є очищення до скрипу з першого ж промиття. Чесно, цей шампунь за ефектом особисто мені сподобався трохи більше за Flowers. З ним я маю неймовірний об'єм та тривалий ефект чистоти та свіжості, а це для мене важливіше за блиск.

Об’єм зберігається до самого вечора, без додаткових засобів для стайлінгу.

На фото шампунь соло, тому є трохи зайвої пухнастості. Але це суто у рамках перевірки шампуню, зазвичай жодне миття у мене не обходиться без кондиціонеру чи бальзаму. Але навіть у цьому випадку волосся розсипчате, живе та не сплутане.

Мені подобається, як волосся виглядає на другий день. Звичайно додаткових днів свіжості (як в перший день) не додав, але доволі пористойний хвостик зібрати можна. А щоб ви розуміли, з моїм волоссям це можливо зробити далеко не з кожним шампунем ☝️

Знайомство виявилось однозначно вдалим. Шампуні Shenko тішать своїм натуральним складом, гарним ефектом та приємною ціною. Словом, вони в саме серденько, обов’язково спробую і інші шампуні для свого типу волосся 😉

А ви вже знайомі з шампунями виробника? Який найулюбленіший?