saybeautyk

Meddis | Сироватка для проблемної шкіри

Мені подобається даний бренд - це космецевтика, яка розроблена на основі мʼяких та лагідних формул.

Бренд має в своєму арсеналі лінійку для сухої та зневодненої шкіри (синя) та для жирної/проблемної (зелена).

Сьогодні про засіб із другої лінійки, а саме - сироватку)

Вона представлена у стандартній баночці з піпеткою обʼємом 30 мл.

Додатково була запакована в коробку, на якій є всі вичерпні дані про склад, терміни придатності, виробника і тд.

Цей засіб призначений для проблемної шкіри - звичайно, акне він не вилікує, але підтримуючий результат на шкірі може давати. Насправді, я б рекомендувала цю сироватку і комбі, і навіть нормальній шкірі) але про це нижче.

До речі, сироватка має приємний аромат - він легкий, класичний косметичний, дуже ненавʼязливий і не дратує під час нанесення.

Сироватка має приємну консистенцію легкого крему, і насправді тут я б рекомендувала виробнику зробити тару з дозатором, тому що піпеткою складнувато набирається засіб через свою щільність.

Така проблема є у багатьох сироваток, тому я вже приловчилася швидко набирати подібні текстури саме піпеткою: потрібно натиснути на піпетку поза флаконом, потім занурити її у пляшечку, відпустити і знову дістати - піпетка буде повна)

Склад сироватки лагідний, але водночас і активний: тут є 2% саліцилова кислота,яка виступає кератолітичним компонентом і відповідає за очищення пор; гіалуронова кислота для тривалого зволоження; 2% ніацинамід - чудовий компонент для освітлення, відновлення, себорегуляції.

Також у засобі присутні комплекси Себарил та Скінасенсил - я не знайшла конкретних компонентів цих комплексів, але аналізуючи склад знайшла ще такі цікаві активи у ньому:

🟢 Aesculus Hippocastanum (Екстракт насіння кінського каштана): зменшує набряки та покращує кровообіг.

🟢 Ammonium Glycyrrhizate: Отриманий із солодки, використовується для заспокоєння шкіри та має протизапальні властивості.

🟢Panthenol: Форма вітаміну B5

🟢Zinc Gluconate: Сполука цинку, яка допомагає загоєнню шкіри та бореться із запаленням.

🟢Caffeine: Кофеїн, який стимулює кровообіг і допомагає зменшити набряки.

🟢Biotin: Вітамін B7

🟢Melaleuca Alternifolia (Чайне дерево): антибактеріальні властивості, добре впливає на шкіру з акне.

🟢Acetyl Tetrapeptide-15: Пептид, що заспокоює чутливу шкіру та зменшує реактивність.

🟢Bisabolol: використовується для зменшення запалень і подразнень.

Тож, як бачимо, склад засобу дуже багатий різними активними і лагідними, заспокійливими компонентами.

Що дала сироватка мені?

Це цікаве питання, на яке я готова відповісти. Користуюсь нею два тижні, але рекомендований курс від 4 до 6.

Наразі моя шкіра має багато комедонів, так як моє акне знову бурно цвіте рецидивом) вони періодично запалюються у мене, а сама шкіра зневоднена і подразнена в цілому.

Сироватка Meddis дуже гарно зволожує шкіру (якщо не закривати її кремом буде також 👌🏻), заспокоює подразнені ділянки і робить мої комедони не такими помітними.

Вони потрохи запалюються, але дуже повільно.

В комплексі з використанням ще одного засобу бренду результат мене цілком потішив)

23 вересня, 2024
saybeautyk
23 вересня, 2024