Mila__Mi

Готуємося до холодів, разом з новинками для ніг від Shelly

Незважаючи на те, що за вікном (ну особисто в моєму місті) ще тепло +40, але осінь 🍂 в повітрі вже потрошку відчувається, особливо вночі.

Тож, вже час запасатися кремчиками, які будуть якісно доглядати за шкірою ніг. Бо для рук я вже придбала їх набір кремчиків
https://club.makeup.com.ua/post/47618/

Нещодавно у Shelly вийшли новинки, а саме бальзами для ніг. Раніше я була знайома з кремом для ніг від бренду і мені він сподобався https://club.makeup.com.ua/post/35498/
Щодо новеньких бальзамів, я бачила відгуки деяких дівчат на них і також вирішила їх спробувати. Всього у бренда вийшло 3 бальзами: заспокійливий, тонізуючий та регенеруючий. Я обрала перші два, орієнтувалася на дію і основні компоненти у складі.

Протестувавши їх декілька тижнів я готова поділитися своїми враженнями ⬇️

На кожному тюбику (на кришці) була захисна слюда. Об'єм у всіх бальзамів однаковий - 100 мл. Дизайн кожного приємний очам. Відрізняються вони кольором тюбику, зображенням основного компоненту і самим компонентами.

Заспокійливий рожевого кольору з зображенням водорості - фукусу 🎍

На зворотній стороні тюбику є опис основних компонентів, склад, спосіб застосування та інше.

У складі містить:
сечовину - наповнює епідерміс необхідною вологою, забезпечує пом'якшувальний ефект.
масло ши - сприяє розгладжуванню шкіри, підвищуючи її пружність, живить та зволожує.
олію жожоба - усуває лущення, зволожує та відновлює еластичність шкіри.
пантенол - знімає запалення, загоює, активізує обмінні процеси та регенерацію.
екстракт фукусу - заспокоює, зменшує подразнення, свербіж та відчуття втоми в ногах.
емоленти (помякшувачі) - дикаприлілкарбонат, спирт цетеариловий та бджолиний віск.
пропілен гліколь - зволожувач.

Аромат дуже ніжний, легкий, квітковий. Мені сподобався, я би не відмовилася від кремчику для рук з таким ароматом 🥰

Колір білий. Консистенція на мій погляд нагадує легкий кремчик.

Що по дії?
Завдяки своїй легкій консистенції, крем дуже легко розподіляється та поглинається буквально за кілька хвилин.

Крем добре зволожує шкіру, пом'якшує її, заспокоює подразнені ділянки, розгладжує. Особливо добре заспокоює подразнену, суху та потріскану шкіру.

За консистенцією і зволоженням я думаю, що він чудово підійде саме на більш теплу пору року - кінець весни (квітень-травень), літо та початок осені (вересень-жовтень).

Або, якщо у вас взимку шкіра не дуже суха і рідко коли буває сухість та лущення, то він вам ідеальним буде круглий рік.

Даний тюбик бальзаму має жовто-бежевий колір та зображення каштану та його листячка.

На зворотній стороні тюбику є опис основних компонентів, склад, спосіб застосування та інше.

У складі містить:
гліцерин - зволожує та утримує вологу
соняшникову олія - зволожує та регенерує
екстракт кінського каштана - допомагає підтримувати здоров'я судин, зменшує набряклість та втому ніг, а також покращує мікроциркуляцію крові
екстракт гамамелісу - має антибактеріальні та протизапальні властивості, заспокоює та тонізує шкіру, зміцнює капіляри
олію макадамії - пом'якшує, регенерує суху шкіру, підвищує її еластичність та пружність
олію лемонграсу - підтримує оптимальний рівень зволоження, покращує стан шкіри
екстракт ламінарії - заповнює нестачу вітамінів та мікроелементів у шкірі, перешкоджає накопиченню токсинів
вітамін Е - надає антиоксидантну дію, захищає шкіру від сонячних променів
глюкозу - зволожувач
олію бергамоту - знімає запалення та подразнення, освітлює шкіру
емоленти - парафінову/мінеральну олію, гліцерил стеарат, каприлові тригліцериди, диметикон

Аромат досить цікавий, мені нагадує якійсь мамин крем з дитинства, щось ніжне, приємне та кремове. Можливо навіть саме олія макадамії тут яскравіше відчувається.

Колір бежевий. Текстура справжнього бальзаму, густенька та поживна.

Як на дії?
Незважаючи на свою текстуру, бальзам чудово розподіляється, танучи під теплом шкіри.

Поглинається буквально за 5 хвилин, не залишаючи відчуття жирної чи липкої плівки.

Він добре живить, прекрасно пом'якшує та відновлює суху шкіру ніг. Має чудові тонізуючі властивості. Мені подобається, що ефект від нього довготривалий і шкіра м'якенька впродовж всього дня.

Я впевнена, що цей бальзам буде прекрасним варіантом на прохолодну пору року і загалом для сухої шкіри, яка потребує відновлення.

Якщо ви їх ще не пробували, раджу придивитися 🧡