krutoguuz

КОРЕЙСЬКА МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ

КОРЕЙСЬКА МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ
КОРЕЙСЬКА МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ

Пробник, який чекав свого часу майже пів року.

Якраз саме пів року тому в мене почався період коли я тільки бачила пробник з цікавим засобом і відразу купувала. Багато чого я вже використала, а цей пробник постійно відкладала та казала пізніше.

Але дарма(((

Бо як тільки спробувала пошкодувала, що так довго відтягувала.

Протеїнова маска для пошкодженого волосся від бренда Dr.FORHAIR містить високу концентрацію кератину, який є будівельним матеріалом для волосся. Також до складу маски входить гідролізований колаген та амінокислоти, які чинять розгладжувальну, зміцнювальну та регенерувальну дії. Для глибокого живлення та інтенсивного зволоження у формулі передбачені 5 цінних натуральних олій, а саме:

  • арганієва олія забезпечує антиоксидантний захист;
  • олія цубаки активно живить, надає здорового сяйва;
  • молочні протеїни відновлюють пошкоджену структуру;
  • амінокислоти шовку надають волоссю шовковистості, захищають від зневоднення.

Спосіб використання:

Після миття шампунем, нанести на вимите, підсушене рушником волосся по довжині. Ніби масажуючи, а потім ретельно змийте теплою водою.

Так, як зараз в мене відросло волосся, то пробник я використала за 1 раз, бо люблю щедро наносити маски. Можливо його можна було б поділити і на два використання.

Результат:

Волосся по відчуттях дуже гладке та м'яке, ніби після якої салонної процедури. Я була приємно вражена. Фото після не робила, тому що волосся в мене зараз пряме і візуально змін не було помітно, але на дотик відчувалося ніби то не моє волосся. Воно було нереально наповненим і навіть трішки посклеювалися цибулинки.

Текстура та аромат:

Аромату, як такого явно вираженого я не відчула. А текстуру можна побачити на фото нижче, вона досить густа. Чимось мені нагадувала Ентеросгель, але ніби ще збитіше) Розприділялася по волосюю дуже комфортно.

Висновок:

Я починаю полювання за повним розміром, бо вона мені дуже сподобалася. у волосся ніби починається нове життя після неї, тому обов'язково хочу щееее!

Користувалися продуктами від даного бренду?

Бо я ще хочу їхній термозахист спробувати)

КОРЕЙСЬКА МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ
КОРЕЙСЬКА МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ
КОРЕЙСЬКА МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ