Yustal

Кремова пінка для очищення обличчя Real Barrier

Кремова пінка для очищення обличчя Real Barrier

В мене не було причин купувати нову пінку для вмивання, окрім тієї, що мені дуже сподобались сироватка та крем Real Barrier і було цікаво, як працюватиме догляд, якщо він весь буде від цього бренду, тому я вирішила доповнити його кремовою пінкою для вмивання. Для знайомства я обрала мініатюру об’ємом 30 мл, цього достатньо, щоб зрозуміти засіб.

Пінка в тубусі, кришка закручується. Отвір носика був захищений фольгою, також на мініатюрі вказано термін придатності й те, що пінку потрібно використати протягом 12 місяців після відкриття.

Склад на мініатюрі не зазначений, на великому форматі в такому ж дизайні упакування склад такий:

Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Cocoyl Glycinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Disodium Cocoyl Glutamate, Carbomer, Glycol Distearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Madecassoside, Myristoyl/​Palmitoyl Oxostearamide/​Arachamide MEA, Ceramide NP, Ascorbic Acid, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Extract, Panthenol, Moringa Oleifera Seed Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Glycerin, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Hexylene Glycol, Triticum Vulgare (Wheat) Sprout Extract, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Barosma Betulina Leaf Extract, Allantoin, Eucalyptus Globulus Leaf Extract

Пінка містить м’які поверхнево-активні речовини, котрі очищують та не подразнюють, запатентовану ламелярну емульсію, що зволожує шкіру під час вмивання, корисні екстракти та ефірні олії.

Кремова пінка для очищення обличчя Real Barrier
Кремова пінка для очищення обличчя Real Barrier

За консистенцією пінка як негустий крем.

Аромат ненав’язливий, пінка пахне ефірними оліями, власне через вміст ароматичних ефірних олій я й хотіла спершу спробувати її в мініатюрі, щоб переконатись в тому, що засіб не викличе алергії або чутливості.

Розхід засобу малий, для очищення обличчя та шиї мені достатньо однієї горошини, розміром не більше за кількість крему для обличчя, що я використовую після.

Пінка не піниться, але очищує дуже гарно. Мої попередні засоби очищення теж не сушили шкіру, але ця пінка дала ще один ефект, а саме дуже якісне очищення пор. Він не став для мене сюрпризом, швидше я на нього сподівалась, знаючи, що якщо очистити обличчя молочком для демакіяжу, а потім вмитись, то очищення пор буде якіснішим, ніж якщо використовувати тільки засіб для вмивання, з цією ж пінкою я отримую таке саме очищення пор в один етап, як з іншими у два, і це мені дуже сподобалось.

Чи підходить кремова пінка для очищення шкіри навколо очей? В принципі так, якщо ретельно її змити, не розплющуючи очі, якщо ж вона до них потрапляє, я відчуваю певне пощипування, не пекельне, злегка.

Зняття макіяжу: в повсякденному макіяжі я використовую звичайний тональний крем та туш, пінка справились з моїм макіяжем в один етап, після вмивання я перевірила за допомогою ватного пафа, змоченого міцелярною водою, чи щось лишилось, — тональний крем був змитий ідеально, але я знайшла трішечки туші, мабуть, я пропустила фрагмент вій. Я не люблю очищувати вії від туші кремовими засобами, однак, оцінила, що засіб можна взяти з собою в дорогу, як єдиний засіб для демакіяжу та вмивання. Також у бренду є очищувальна вода та бальзам для зняття макіяжу, який на мою думку підійде для розчинення більш стійкого макіяжу ніж мій, а для ще кращого очищення пор можна чергувати кремову пінку з ензимною. Я не планую купувати додаткові засоби демакіяжу, натомість хочу спробувати якісну термотуш, що змивається теплою водою.

Хоча виробник Real Barrier рекомендує кремову пінку для сухої та чутливої шкіри, моїй комбінованій шкірі вона також прекрасно підійшла, ось такий вигляд має мій догляд за шкірою від Real Barrier, який я можу покласти в кишеню та поїхати з ним куди завгодно.

На сьогодні це найкраща косметика для обличчя, що я пробувала в житті.