☕️ Karina ☕️

MELONI РОЗМАРИНОВИЙ ТОНІК ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ

Я останнім часом протягом 2 - 3 місяців користуюсь подібними засобами (це вже третій). Залишу тут посилання на інші - https://club.makeup.com.ua/post/44971/

https://club.makeup.com.ua/post/46487/

Тому мені є про що розповісти та з чим порівняти.

💚Rosemary Tonic — природний засіб для догляду за волоссям та шкірою голови. Завдяки своїй унікальній формулі, яка містить гідролати розмарину та м'яти перцевої, а також екстракт розмарину та пантенол, тонік має відновлювальні властивості та допомагає запобігти випадінню волосся. Він зволожує та тонізує шкіру голови, підтримує її здоров'я і зміцнює волосся зсередини. Тонік легко наноситься та швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску. Підходить для щоденного використання для всіх типів волосся.

💚Пакування - туба у зеленому відтінку, як і серія інших доглядових засобів цієї лінійки. Дизайн мені завжди подобався, мінімалістичний та приємний. Біла пластикова кришка з дозатором у формі носику, який закручується на кінці. Не протікає.

💚Об'єм - 100 мл. Я користуюсь ним щоденно місяць (ще не закінчився).

💚Виробник - Україна.

💚Як правильно використовувати - Нанесіть тонік на сухе або вологе волосся та шкіру голови, рівномірно розподіліть масажними рухами. Не змивайте. Використовуйте щодня або за необхідності. Підходить для щоденного використання.

💚Аромат - трав'яний (розмарину та м'яти). Але він не так сильно відчутний на волоссі, на відміну від розмаринового тоніку від Top beauty.

💚Текстура - прозорого кольору, рідка, водяниста.

💚Як він діє :

• Стимулює ріст волосся: Екстракт розмарину містить активні речовини, які стимулюють кровообіг в шкірі голови, що може сприяти швидшому росту волосся.
  • Зміцнює волосся: Розмарин містить поживні речовини, які можуть зміцнити волосся, роблячи його менш схильним до ламкості та випадіння.
  • Очищує пори: Активні речовини розмарину можуть допомогти очистити пори на шкірі голови, запобігаючи забрудненню та застою себуму, що може призвести до проблем з волоссям.
  • Тонізує шкіру голови: Гідролати розмарину та м'яти перцевої мають тонізуючу дію на шкіру голови, допомагаючи зберегти її здоровою та зволоженою.
  • Надає природний блиск: Використання розмаринового тоніку може додати природний блиск та живильний вигляд до волосся.

💚Враження - з засобами такого формату я вже знайома. Користуюсь ними близько 3 місяців. Дію я помічаю. Але, як я вже вказувала в попередніх дописах - я використовую комплекс дій, щоб покращити стан. Користуватись тоніком зручно через його дозатор - носик. Продукт прозорого кольору, рідкий, водянистий. Це є плюсом, адже волосся не забруднює. Також можна помітити прикореневий об'єм після використання. Шкіру заспокоює та зволожує. Після нанесення тоніка я масажую шкіру голови подушками пальців, а тоді роблю масаж за допомогою щітки - шабера. Ці дії вже покращують мікроциркуляцію (що є стимулом для росту). Також я користуюсь пілінгом для шкіри голови 1 - 2 рази на тиждень. Повністю випадіння мабуть побороти неможливо, але воно зменшилось. Тому я залишилася ним задоволена.