Mary&May Idebenone Blackberry Intense Cream
Крем для обличчя
Головний інгредієнт – ідебенон. Уповільнює процес старіння на клітинному рівні, допомагає утримувати вологу всередині клітин та запобігає утворенню зморшок, спричинених сухістю шкіри.
63% крему становить ягідний екстракт, змішаний в ожиновий комплекс (що включає екстракти ожини, ягід акаї та вузьколистої чорниці). Цей комплекс має чудовий антиоксидантний потенціал. Комплекс ожини відновить шкіру, що втомилася, зніме сухість і лущення, розгладить дрібні зморшки і відновить ліпідний бар'єр завдяки жирним кислотам, що містяться в ягодах. Екстракт чорниці захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, прискорює процеси регенерації та оновлює роговий шар.ї
Екстракт плодів ягід акаї – пом'якшує, зволожує та живить шкіру, має протизапальну дію, виводить токсини, покращує обмін речовин та підвищує еластичність шкіри.
Ніацинамід - вирівнює тон шкіри, бореться з пігментацією, стимулює синтез колагену, пом'якшує і підвищує еластичність.
5 видів керамідів - посилюють захисні функції шкіри, запобігають нестачі зволоження, сприяють регенерації шкіри, знімають сухість і лущення.
Цей крем нажаль жирнуватий для мене всеодно. Запах специфічний, ніби спиртовий. Але я впевнена що він поживний, з хорошим складом. Буду користуватися, але повнорозмір не візьму. Ціна за мініатюру була 99 грн. Взагалі у Mary&May хороші та вигідні мініатюри
Коментарі (0)