Інна ✨

Сяюча пудра Lamel Professional Your secret shimmer powder

Сяюча пудра Lamel Professional Your secret shimmer powder

Цю пудру я отримала у подарунок від подруги на Новий рік. Було це давно і зараз саме такого продукту у продажі немає, бо це була лімітована колекція. Але аналогічні є у багатьох брендів, тому хочу на прикладі своєї сіяшки розповісти, якій це крутий та багатофункціональний продукт!

Пакування скляне і відчувається, коли береш до рук, важкенько та приємно. Виглядає ну дуже симпатично, така соби іграшка для дорослих дівчат, яка прикрашає столик або поличку з косметикою. Одразу мені здалось, що дозатор у вигляді зрозпилювача-груші, як у парфумів - така собі ідея, бо це буде не зручно наносити. Але дозатор можно відкрутити і зняти та набрати цю пудру як розсипчастий пігмент - пензлем, чі висипати необхідну кількість на палітру. По суті це і є розсипчастий пігмент, дуже сяючий, з переливами з золотавого у рожевий, зеленуватий та кольору шампань. Немає ніякої кольорової бази, лише окремі дрібнесеньки блискитки, які можно нанести щільно чі більш контрольовано- в залежності від ділянки та бажаного результату. Дає дуже красиве сяйво!

Сяюча пудра Lamel Professional Your secret shimmer powder
Сяюча пудра Lamel Professional Your secret shimmer powder

На цих фото нанесено щільно, тому сяє як з космосу. Декольте, ключиці, плечі, ніжки, волосся - за рахунок зручного дозатору пудру можливо нанести на любі дилянки тіла. Так, блискитки розлітаються навколо, але на шкірі тримаються гарно, навіть без якоїсь липкої бази. Також точково я використовую на вилиці як хайлайтер та іноді навіть на очі у якості сяючого топеру.

Але при штучному освітлені сяючі часточки гарно помітно і це виглядає дуже красиво!