Сяюча пудра Lamel Professional Your secret shimmer powder
Для тих, хто хоче сяяти✨
Цю пудру я отримала у подарунок від подруги на Новий рік. Було це давно і зараз саме такого продукту у продажі немає, бо це була лімітована колекція. Але аналогічні є у багатьох брендів, тому хочу на прикладі своєї сіяшки розповісти, якій це крутий та багатофункціональний продукт!
Пакування скляне і відчувається, коли береш до рук, важкенько та приємно. Виглядає ну дуже симпатично, така соби іграшка для дорослих дівчат, яка прикрашає столик або поличку з косметикою. Одразу мені здалось, що дозатор у вигляді зрозпилювача-груші, як у парфумів - така собі ідея, бо це буде не зручно наносити. Але дозатор можно відкрутити і зняти та набрати цю пудру як розсипчастий пігмент - пензлем, чі висипати необхідну кількість на палітру. По суті це і є розсипчастий пігмент, дуже сяючий, з переливами з золотавого у рожевий, зеленуватий та кольору шампань. Немає ніякої кольорової бази, лише окремі дрібнесеньки блискитки, які можно нанести щільно чі більш контрольовано- в залежності від ділянки та бажаного результату. Дає дуже красиве сяйво!
Я просто об ожнюю наносити цю пудру на тіло!
На цих фото нанесено щільно, тому сяє як з космосу. Декольте, ключиці, плечі, ніжки, волосся - за рахунок зручного дозатору пудру можливо нанести на любі дилянки тіла. Так, блискитки розлітаються навколо, але на шкірі тримаються гарно, навіть без якоїсь липкої бази. Також точково я використовую на вилиці як хайлайтер та іноді навіть на очі у якості сяючого топеру.
Це варіант більш легкого нанесення.
Але при штучному освітлені сяючі часточки гарно помітно і це виглядає дуже красиво!
Коментарі (0)