БАЛЬЗАМ, ЯКИЙ ПРАЦЮЄ З А СМІШНІ ГРОШІ
Кондиціонувальний бальзам для волосся "Зволоження та відновлення" від Soika
Я вас вже знайомила з шампунем від бренду https://club.makeup.com.ua/post/51616/ , а сьогодні прийшов час розповісти вам про кондиціонуючий бальзам «Зволоження та відновлення».
Це одна з новинок молодого українського бренда Soika. Натхненний унікальністю та силою жінок, він почав свій б'юті-шлях у 2022 році. Головним пріоритетом при створенні засобів є акцент на простих, безпечних складових та компонентах із доведеною ефективністю. Окрема увага надається сучасним, інноваційним технологіям для гарантованих результатів.
Особливості кондиціонувальному бальзаму для волосся «Зволоження та відновлення» Soika Hair Balm :
- для всіх типів волосся;
- на основі гідролатів арніки та гамамелісу ;
- із потужним вітамінним комплексом;
- без силіконів та парабенів;
- з легкою формулою, яка абсолютно не обтяжує пасма;
- з нейтральним рівнем ph 5.4, щоб не шкодити волоссю навіть при щоденному використанні;
- інтенсивно зволожує волосся та активно відновлює по всій довжині;
- надає гладкість і посилює природний блиск;
- допомагає впоратися з різними проблемами - від надмірної пухнастості і тьмяності до кінчиків, що січуться;
- дає помітний результат першого застосування.
Колір та текстра:
Сам кондиціонуючий бальзам білого кольору, кремово-гелевої текстури. Вона не є ні рідкою, ні занадто густою, ярказ ідеальна, для комфорного розприділення по волоссю.
Аромат:
Він дуже легенький, мені він приємний і майже не відчутний.
Що важливо?
- моє волосся після нього слухняне
- чудово розчісується та не плутається
- волосся легко сушиться та вкладається
Загальні враження:
Бальзам на свої кошти чудово працює та не обтяжує волосся, а ще важливо що в нього зручний дозатор. Бо я не дуже люблю такі засоби з кришками фліп-флоп.
Мама приїджала в гості і скористалася ним і сказала, що їй теж такий треба. Тому він навіть отримав оцінку від моєї вередливої мамулі.
Тому сміливо можу рекомендувати вам!
Користувалися засобами від бренду Soika?
Коментарі (0)