avsash

Поповнення від LAMEL

Поповнення від LAMEL

Сьогодні розповім про новинки від LAMEL в моїй косметичці:

• олія для губ Let'S glaze у відтінках 403 sweet cherry🍒 та 404 chocolate cookies 🍪
  • палетка тіней Glam у відтінку 401
  • олівці для очей у відтінках 403 та 404

Отже, про олію:

Надивилась я огляди інших дівчат на неї і вирішила що мені теж треба і не прогадала. Ця олія запала в саме ❤️

У неї дуже милий, трохи дитячий дизайн, але мені подобається. Великий та зручний аплікатор набирає одразу оптимальну кількість продукту. Ці два відтінки найяскравіші з усієї лінійки, тому було цікаво спробувати саме їх, а тут ще й знижка на них була..😉

Першим у мене був 404, а коли зрозуміла що мені подобається, то дозамовила ще дві штуки: ще один 404 та 403, буду їх чергувати між собою.

Об'єм олійки всього 4ml, тож сподіваюсь вистачить до кінця осені🍂

Палетка Glam eyeshadow palette 401 дісталась мені в подарунок до інших товарів від LAMEL, тому сильно суворою до неї не буду. Хоча поки що її і нема за що критикувати. Одразу мені сподобалась упаковка, пластик товстий та міцний, перший раз було навіть важко відкрити. Два матові відтінки максимально нейтральні та базові, три інші дуже шимерні, а найтемніший з них навіть дуохромний, дуже гарно переливається під спалахом камери. У мене поки що не було приводу зробити з нею макіяж, тож вона чекає свого часу.

А от олівцям чекати не доводиться, бо ними я користуюсь часто. Якось я вирішила, що стандартний чорний олівець мені трохи набрид і хочеться чогось більш м'якого та природнього, тож замовила одразу 2 відтінки коричневого, щоб точно не прогадати. Обидва відтінки мені сподобались, але 404 все ж таки фаворит, бо він холодніший. Олівці достатньо м'які, не стійкі, для слизової точно не підійдуть, а от на повіках тримаються нормально. Змиваються легко звичайною міцеляркою. Для щоденного макіяжу прям те що треба.

Поповнення від LAMEL
Поповнення від LAMEL
Поповнення від LAMEL
Поповнення від LAMEL
Поповнення від LAMEL
Поповнення від LAMEL
Поповнення від LAMEL
Поповнення від LAMEL