Поповнення від LAMEL
👁Заглянемо в мої нещодавні покупки👄
Сьогодні розповім про новинки від LAMEL в моїй косметичці:
- олія для губ Let'S glaze у відтінках 403 sweet cherry🍒 та 404 chocolate cookies 🍪
- палетка тіней Glam у відтінку 401
- олівці для очей у відтінках 403 та 404
Отже, про олію:
Надивилась я огляди інших дівчат на неї і вирішила що мені теж треба і не прогадала. Ця олія запала в саме ❤️
У неї дуже милий, трохи дитячий дизайн, але мені подобається. Великий та зручний аплікатор набирає одразу оптимальну кількість продукту. Ці два відтінки найяскравіші з усієї лінійки, тому було цікаво спробувати саме їх, а тут ще й знижка на них була..😉
Першим у мене був 404, а коли зрозуміла що мені подобається, то дозамовила ще дві штуки: ще один 404 та 403, буду їх чергувати між собою.
Об'єм олійки всього 4ml, тож сподіваюсь вистачить до кінця осені🍂
Палетка Glam eyeshadow palette 401 дісталась мені в подарунок до інших товарів від LAMEL, тому сильно суворою до неї не буду. Хоча поки що її і нема за що критикувати. Одразу мені сподобалась упаковка, пластик товстий та міцний, перший раз було навіть важко відкрити. Два матові відтінки максимально нейтральні та базові, три інші дуже шимерні, а найтемніший з них навіть дуохромний, дуже гарно переливається під спалахом камери. У мене поки що не було приводу зробити з нею макіяж, тож вона чекає свого часу.
А от олівцям чекати не доводиться, бо ними я користуюсь часто. Якось я вирішила, що стандартний чорний олівець мені трохи набрид і хочеться чогось більш м'якого та природнього, тож замовила одразу 2 відтінки коричневого, щоб точно не прогадати. Обидва відтінки мені сподобались, але 404 все ж таки фаворит, бо він холодніший. Олівці достатньо м'які, не стійкі, для слизової точно не підійдуть, а от на повіках тримаються нормально. Змиваються легко звичайною міцеляркою. Для щоденного макіяжу прям те що треба.
Коментарі (0)