Nicole

Моя венера! Lime Crime Prelude Chroma

Всім привіт!

Нещодавно я викладала Look з покупками, де показала цю палетку тіней. Я давно на неї дивилася, ніяк не могла зрозуміти, чи потрібна вона мені, бо чула багато неоднозначних відгуків. Комусь вона дуже подобається своїми насиченими кольорами та блисківками, комусь здається неповноцінною та незручною у нанесенні.

Взагалі про бренд зараз мало чого чути. Я не в курсі щодо ісієї історії, але знаю що він досить проблемний. Да і в цілому багато хто казав про те, що формула тіней була класна в минулому десятилітті, а зараз вона не актуальна. Багато брендів випускають свої тіні, які значно покращили якість та не за всі гроші світу, додаючи цікаві блискітки та якісні матові відтінки. Але я вважаю, що Lime Crime досі можуть конкурувати з сучасними популярними тінями, будь то повсякденний макіяж або художні образи. Ну і я просто дуже люблю цю формулу тіней.

Сьогодні поговоримо саме про Prelude CHROMA ♥

Признайтесь, що своїм зовнішнім виглядом вона манить. Мене так точно.

Ця палетка більш яскрава подруга Prelude Exposed. Кольорова гамма картонної упаковки нам про це каже. Складається з 8 відтінків.

Зовнішній вигляд:

Фотографії при денному освітленні.

• матові - Cyprus, Olympia, Genesis
  • спаркли - Sea Foam, Triumph
  • металіки - Nymph, Eros, Saturn

Усі відтінки дуже пігментовані.

• Більше всього я боялася за спаркли, бо в палетці Prelude Exposed спаркл взагалі не видно із-за того, що він сухий. У цій палетці вони мене дуже порадували, я буквально закохалася в них.
  • Металіки по якості супер. Це типова текстура Лайм Крайм. Трішки жирненькі, але без масла на очах та рефілі. Легко працюють з пензликами, класно вкладаються як і на базу або клей, так і на просто консилер. А відтінки.. Неймовірні.
  • Матові - це та сама проблема, через яку більшість обходять стороною цю палетку. Їх всього три, два з яких Cyprus, Genesis - яскаві, насичені, темні пігменти для очей, з якими потрібно вміти працювати. Унікальні в моїй колекції. Відтінок Olympia багато хто ігнорує, а даремно! Це справжній скарб для тушування, серйозно. Він наче вирівнює усю картину, всі проблеми, які могли виникнути при тушуванні. Раджу спробувати, якщо маєте цю палетку у себе.

Якщо говорити, який мені відтунок не сподобався - це металік Nymph. Просто не моя кольорова гамма, мені він здається... Ну таких, звичайненький, нудненький, трішки риженький металік. Його до останнього не могла присунути у свої макіяжі.

Усі інші нереально красиві!

Далі будуть мої приклади макіяжу. Я не візажист, фарбуюсь так як мені подобається.

Працювала на базі для тіней Urban Decay.

1. Відтінком Genesis задала форму, на зовнішній кут посилила колір
  2. Відтінком Olympia тушувала Genesis
  3. Eros додав сяйва! Добротно додала на голі частини верхньої повіки та трішки підтушувала по краям. Також додала на цент нижньої.
  4. Triumph набрала на пухнастий пензлик та додала сяйва
  5. Sea Roam на внутрішній кут
  6. Saturn підсвітила нижню повіку.

Додала олівчик, війки і готово ♥

Повсякденний варіант, тандем двох спарклів Sea Foam, Triumph.

Додала ще стрілочки.

Без бази.

Працювала без бази. На консилер.

1. Відтінком Cyprus задала форму стрілки та повела тушовку практично до внутрішньої повіки. Також по нижній зовнішній стороні
  2. Тушовка меж Olympia для плавності
  3. На всю повіку металік Nymph
  4. Спаркл Sea Foam на металік для сяйва
  5. В куточок Triumph

Мені дуже подобається працювати з цією палеткою. Відтінки гармонійно поєднюються, насичені, дуууже гарні! В мене не виникало жодних проблем з нанесенням, тушуванням, поєднанням, взагалі нічого. Обожнюю всім сердцем.

Тому якщо вам подобаються яскраві макіяжі та естетика Lime Crime, ви любите експерементувати, сяяти, фарбуватись - палетка для вас!

Оцінка 9/10 (за відтінок Nymph)

Дякую за увагу та всім гарненьких макіяжів ♥