RE.CARE: секрет ідеальної шкіри з відлущуючим тонером
Українська новинка: Exfoliating Face toner, який ідеально працює на проблемній шкірі та бореться з висипаннями
Відлущуючий тонер RE.CARE спрямований для боротьби з чорними точками та забитими порами. Він створений спеціально для запуску природного процесу оновлення епідермісу і відлущення ороговілого шару шкіри.
Що у ньому особливого?
У складових засіб містить 2% саліцилової кислоти, яка володіє протизапальними, антибактеріальними і бактерицидними властивостями. Завдяки такій концентрації, кислота допомагає очистити сальні протоки пор від себуму та забруднень, регулює вироблення шкірного сала, стимулює регенерацію епідермісу та запобігає запаленням. А ще він має низький рівень PH - 3.
Давайте розберемося чим тонер відрізняється від тоніку?
Тонер - засіб, який використовується на етапі тонізації шкіри, однак за своїм складом він є чимось середнім між тоніком та сироваткою для обличчя. Більшість людей взагалі не проводять чіткої межі між тоніком та тонером, оскільки останнім часом виробники почали створювати тоніки, які за своїми властивостями та текстурою дуже подібні до тонерів для обличчя. Існує правило «3 секунди», яке передбачає нанесення тонера протягом трьох секунд після вмивання, на злегка вологе обличчя. Таким чином, крім самого зволоження ви підготуєте шкіру до наступних етапів догляду і засоби глибше сядуть у нижні шари епідермісу, досягаючи при цьому максимального ефекту. Не знаю правда це чи ні, але кореянки користуються цим правилом.
Який результат отримала за два тижні використання?
Тонер гарно відлущує шкіру, зволожує, не затягує обличчя, загоює запалення. Я використовую його для своєї комбінованої шкіри 1-2 рази у тиждень або якщо бачу прищик. Син користується на постійній основі, щоденно, ввечері, бо у нього акне. На жаль, фото до/після у підлітків не допросишся, але результат помітний через тиждень використання: шкіра стала однотонною і ніби візуально відшліфованою. Він ним дуже задоволений. Говорить, що це взагалі найкраща косметична лінійка, яка взагалі у нього колись була.
Я не технолог, але спробувала розібратися у складових тонеру RE.CARE, вони дійсно робочі і якісні:
✔️Aqua (Water) - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів, розчинник для інгредієнтів.
✔️Propanediol - гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
✔️Polysorbate 20 належить до групи очищувальних речовин, які найчастіше отримують з лауринової кислоти, яка є тригліцеридом із середнім ланцюгом (тип жирної кислоти), що міститься в кокосових горіхах. Полісорбати для шкіри діють як емульгатори та мають м’які поверхнево-активні властивості.
✔️ Salicylic Acid - сприяє відлущуванню шкіри, контролює вироблення надлишків шкірного себуму й очищає пори. Саліцилова кислота ідеально підходить для шкіри, схильної до появи недосконалостей. До речі, а чи знали ви, що якщо щоденно користуватися засобами з нею, шкіра стане чистою та свіжою вже через 7 днів?
✔️ EDTA використовують у невеликих дозуваннях для стабілізації косметичного засобу.
Я говорю RE.CARE стократно ТАК!👌
Як бачите, склад повністю безпечний та має дієві активи, тож я щиро рекомендую познайомитися з цим тонером та загалом всією лінійкою RE.CARE тим, хто страждає акне та людям з комбінованою/жирною шкірою. Засіб не за всі гроші світу для боротьби з недосконалістю шкіри знайдено! 👌
Коментарі (0)