krutoguuz

НАТУРАЛЬНИЙ ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ

Сьогодні поговоримо про натуральний догляд за волоссям від бренду Comex.

А точніше про шампунь та бальзам для зміцнення волосся з індійських цілющих трав.

В чому особливість бренду взагалі?

Сам бренд створює натуральну сировину, їхні засоби без парабенів та сульфатів.

В чому особливість цієї лінійки?

Вона розроблена на екстрактах індійських рослин, плодів та коренів:

Нім – священна індійська рослина, що має великі цілющі властивості. Робить цибулину сильною, волосся блискучим і еластичним, профілактика лупи.

Шикакай та Арітха – мильні боби та ягоди. Природний миючий засіб. Активує регенерацію пошкоджених цибулин, прискорює ріст волосся, збільшує густоту, усуває лупу.

Амла – у плодах багато вітаміну С та мікроелементів, відновлює блиск, еластичність, профілактика сивини, захищає структуру кератину від руйнування.

Хна – має бактерицидні властивості, бореться з грибком лупи, попереджає випадіння волосся, робить колір яскравим.

Брінгарадж – прискорює ріст волосся, запобігає випадінню та захищає від передчасної сивини.

а в бальзамі ще є

Органічний кокосовий екстракт – відновлює структуру волосся, зміцнює коріння, збільшує густоту, перешкоджає випадінню.

Почнемо з кольору та консистенції:

Він тут спочатку ніби дьогтю, але при вспінюванні колір зникає і утворюється приємна біла та густа піна. Консистенція така гелева, але не дуже рідка, не водичкова.

Аромат:

Мені шампунь пахне медом, настоєм з трав маким солодким, але з легкою гірчинкою та трішки дьогтем. В цілому він відрази не викликає і до нього можна звикнути.

Як очищує?

Очищує досить непогано, але не прям глибоко.

Почнемо з кольору та консистенції:

Бальзам має білий колір та густу консистенцію, яку зручно розприділяти по волоссю.

Аромат:

Аромат в бальзаму ідентичний до шампуню та залишається надовго на волоссі, я його прям години 3 точно відчувала.

Як живить?

Живить досить непогано, він утоворює таку захисну плівку на волоссі, ніби склеюючи його.

Але я все ж таки радила чергувати його з іншим доглядом, щоб волосся в майбутньому не звикало до натуральних складників і не сохло.

Користувалися доглядом для волосся від бренду?

Бо в мене подруга фанатка бренду і вже перепробувала все і зараз мене трішки підсадила. Ще радить гель для вмивання спробувати і олійку для волосся. Ви знайомі з цими продуктами, що скажете? Варто?