PILIRINA 💛💙

Блиск-бустер Catrice у двох трендових відтінках

Я не вважаю бустери альтернативою ін’єкцій та трохи з сарказмом відношуся до блисків спрямованих на збільшення губ. Камон, давайте реально дивитися на деякі рекламні обіцянки, але все ж ця мерехтлива парочка мене зацікавила.

Не купила їх, бо, на жаль, у наявності фізичного магазину були тільки тестери, а наносити на свої губи іх, чесно говорячи, гидую, бо розумію кількість людей яка пройшла через той шоп поблизу метрополітену. Але мені дуже сподобалася густа консистенція та мікрошимер, який я б сміливо порівняла з блисками від Kiko. Замовлю на Мейкап, коли дочекаюся кольори 👌

Виробник запевняє, що формула бустеру збагачена стимулювальними ментолом й екстрактом чилі, чим і прискорює кровообіг, обмінні процеси епідермісу, що гарантує видозмінення контуру, візуальне вдосконалення об’єму. Ну не знаю що на це сказати, давайте я краще покажу їх на відео:

Max It Up Lip Booster Extreme 030

Max It Up Lip Booster Extreme 050

Max It Up Lip Booster Extreme має неперевершене сяйво та насичену пігментацію. Свотчі на руці трохи липнуть, тому підозрюю, що на губах буде те саме.

Дівчатка, якщо ви вже користувалися саме цими бустерами, поділіться, будь ласка, своїми відчуттями, бо у житті вони виглядають неперевершено.