Дарина🦉

Гель для вмивання

Гель для вмивання

Привіт 🤗

🅰️nkie- новий наш бренд, який став улюбленцем з першого знайомства.

Вже три тижня, я тестую нові засоби для обличчя від цього бренду, і почну сьогодні з - Геля для вмивання Ankie Cleanser Gel❣️

Підкупило мене пакування та інгредієнти у складі, тож почнемо!

❣️Пакування дуже стримане, сучасне, нічого зайвого. Пластикова, біла пляшечка, з яскраво вираженним написом, назви бренду. Кришечка фліп-топ, справно працює. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 мл.

❣️Очищувальний гель, призначен для нормальної та проблемної шкіри обличчя Збагачений еластином, пребіотиками та олією броколі, що забезпечує глибоке, але м'яке очищення шкіри, зберігаючи її природний баланс.

❣️У складі присутні:

  • Sodium Laureth SulfateЛауретсульфат натрію. Поверхнево-активна речовина, що створює піну та допомагає видаляти жир і бруд із шкіри
  • Cocamidopropyl BetaineКокамідопропілбетаїн. М'який очищувальний засіб, отриманий із кокосової олії, що підвищує піноутворення та знижує подразнення шкіри.
  • Coco GlucosideКоко-глюкозид. Поверхнево-активна речовина на рослинній основі, яка діє як м'який очищувач і емульгатор.
  • Sodium Cocoyl GlutamateКокоїлглутамат натрію. М'який очищувальний засіб, виготовлений із кокосової олії та амінокислоти глутамінової кислоти. Використовується у делікатних засобах для догляду за шкірою.
  • Pentylene GlycolПентиленгліколь. Речовина, яка діє як зволожувач, допомагаючи утримувати вологу в шкірі, і також служить консервантом.
  • Brassica oleracea italica (Broccoli) Seed OilОлія з насіння броколі. Живильна олія, яка містить антиоксиданти та допомагає зволожувати шкіру чи волосся.
  • Hydrolyzed ElastinГідролізований еластин. Протеїн, що допомагає зміцнити та зволожити шкіру, збільшуючи її еластичність.
  • InulinІнулін. Природний пребіотик, який живить корисні бактерії на шкірі, підтримуючи здоровий баланс мікрофлори.
  • Alpha-glucan oligosaccharideАльфа-глюкан олігосахарид. Пребіотик, що допомагає підтримувати баланс корисної мікрофлори шкіри.

Bio Marine Elastine: Підтримує еластичність шкіри, сприяє її відновленню та омолодженню.

Prebiotics: Зміцнюють природний захисний бар'єр шкіри, підтримують здоровий мікробіом, допомагаючи боротися зі шкідливими бактеріями.

Broccoli Oil: Багата на антиоксиданти та вітаміни, живить і зволожує шкіру, надаючи їй м'якості та гладкості.

❣️Текстура - середньої густоти, прозорий гель. Легко розподіляється та швитко утворює ніжну піну. Дуже економічний в використанні.

❣️Аромат - дуже легкий, аромат свіжості та чистоти, з солодкуватими нотками. На шкірі аромат не відчувається.

Цей гель ідеально мені підійшов в моїй ранковій рутині. Він дуже делікатно, бережно очіщує шкіру.

Маючи наразі дуже чутливу, проблемну шкіру, яка на все реагує, цей гель прям знахідка (як і вся лініка!).

Саме за те, як він заспокоює шкіру, та позбуває почервонінь, він в мене в ТОПІ🔥!

❣️Це дуже круте відчуття, зволоженної шкірі, і коли ти відчуваєш відновлення захістного бар'єру. Особливо люблю його використовувати на ранок, коли в вечері були кислоти або пілінг!

Ніякого натяку на стягнення або сухість, тільки зволоження, та при цьому дуже гарне очіщення.

Давно звичайний гель для очіщення, який на шкірі знаходиться десь одну хвилину, не залишав таких "Вауу" відчуттів.

Раджу звернути увагу на цей гель, сама з задоволенням буду повторювати (але там, є ще один засіб, який дуже приємно вразив своїм ефектом!

❤️

Гель для вмивання
Гель для вмивання
Гель для вмивання
Гель для вмивання