Боротьба із висипами азелаїновою кислотою від Jole
Jole Azelaic Acid 10% Serum
Jole - Український бренд доглядової косметики, з яким я познайомилась пару місяців тому і увесь цей час активно тестувала їхні засоби.
Почну саме з сироватки, бо перша баночка ще не закінчилась, а я вже придбала другу.
В сироватки мінімалістичний дієвий склад, нічого зайвого. Головні компоненти:
- Azelaic Acid 10% - бореться зі слідами пост-акне, запобігає появі нових висипань та має протизапальну дію.
- Niacinamide - зменшує запалення, звужує пори та регулює вироблення себума.
Сироватка має зручний дозатор, легким натиском на який можна наносити продукт одразу на обличчя. Мені вистачає трьох натисків, аби рівномірно розподілити засіб.
Консистенція в сироватки середньої густоти, по текстурі вона не плотна, наноситься досить легко не обтяжуючи обличчя. Сам засіб білого кольору, але при розподіленні на шкіру стає прозорим. Аромату ніякого я не відчуваю.
Сироватка лягає без обтяжень, зайвих розводів та за пару хвилин повністю вбирається у шкіру. Злегка матує та добре вирівнює тон обличчя, знімаючи подразнення, вже з першого нанесення. Полюбляю за це наносити її саме зранку.
На шкірі обличчя я маю сліди від акне, як і періодичні висипання. Мене турбували болючі підшкірні комедони, з якими я боролась саліциловою кислотою і вона мені допомагала, але вони з'являлися знов і знов.
Саме коли я ввела на постійну основу в свій догляд азелаїнову кислоту, то помітила, як такі прищечки сходять швидше та, якщо і повертаються, то набагато рідше. Стан шкіри значно покращився, вирівнявся тон та рельєф.
Повністю позбутися висипів назавжди, нажаль, досить важка задача. Особливо в період кд та зміну сезонів. Але саме сироватка з Azelaic Acid від Jole - мій вірний рятівник в комплексній боротьбі з висипами.
Коментарі (0)