Рум‘яна та пудра від PUPA
Сьогодні про 2 мої улюблені продукти від Pupa.
1. Компактні рум'яна з ефектом сяйва Pupa Extreme Blush Glow 100 Exotic Rose 4 г
Купувала рум'яна на Make up у 2021р. (правда ще за 250 грн) Мені вони сподобались. Насправді цей відтінок нагадує рум'яна Nars Orgazm, але як їх краща версія! Бо Nars мені не підійшли. А в Pupa дуже м’яка приємна текстура, стійкість протягом дня. В 1-у чергу мені сподобався дуже дизайн ( дівчатка такі дівчатка), приємно тримати в руках і в косметичці.
Рум’яна мають виражені блискітки та золоте мерехтіння, на обличчі виглядають дуже природньо. Люблю їх використовувати щодня) Не дивлячись на виражені блискітки дуже освіжають. Мають чудову пігментацію!
Однак, хочу зазначити , що за 500 грн) як зараз на сайті Make Up я би їх точно не купувала, бо вже за трішки вищу ціну можна вже і з люксу щось знайти.
Компактна запечена пудра для обличчя Pupa Luminys Silky Baked Face Powder 05 Amberlight, 9 г
2.Компактна запечена пудра для обличчя Pupa Luminys Silky Baked Face Powder 05 Amberlight, 9 г- це другий улюблений продукт, і час від часу повторуюю його доречі. Що приємно, що у Pupa якість щ часом не змінюється. Хоча доприкладу цю пудру я вперше спробувала ще в 2014 році)
Отже, якщо ти хочеш, щоб обличчя світилося природнім сяянням, а макіяж був натуральним та невагомим, тоді ця пудра тобі сподобається)
Пудра має такий собі ефект фото-шопу) реально гарно підсвічує шкіру, я ніколи чесно не використовую її самостійно, але для закріплення мейку набираю на пензлик, та легенько наношу на обличчя.
Рекомендую спробувати ці продукти❤️
Коментарі (0)