Mandarinka

Теплий аромат осені з Avenue Des Parfums Gold Vienna

Всім привіт! Як би ми не хотіли літа, але за вікном осінь і саме час змінювати парфуми, на більш підходящі до сезону. Gold Vienna для мене це про 2 речі: прогулянки золотою Веною, коли вже всі дерева переодягнулись на осінній манер, але і про дорогі та вишукані вечері, довгі сукні та грайливі погляди на партнера.

Avenue Des Parfums - це український бренд, який виготовляє парфуми, спреї для тіла, гелі для душу, аромадифузори, рум спреї, пінки для душу і крема для рук, баттери і лосьони для тіла.

Мій відгук на аромадифузор бренду: https://club.makeup.com.ua/post/51580/

Avenue Des Parfums Gold Vienna - це парфумована вода. Трошки справки що це і чим підрізняється від звичайних парфумів.

• Парфуми містять найбільшу концентрацію ароматичних речовин (20-30%) і тримаються на шкірі до 24 годин.
  • Парфумована вода має дещо меншу концентрацію (15-20%), але все одно зберігає аромат на 6-8 годин, підходить для вечірніх виходів.
  • Туалетна вода легша (5-15%) і створена для щоденного використання, зберігаючи аромат 4-6 годин.
  • Класифікація: нішева
  • Тип аромату: фруктові, шипрові
  • Початкова нота: Груша, Лист чорної смородини, Малина, Маракуя, Персик, Пісок
  • Нота серця: Конвалія Кінцева нота: Ваніль, Геліотроп, Мускус, Пачулі, Сандал

Окрім того виробник додає інформацію про аромати схожі до цього - тому додаю їх у вибране.

Мої враження від Avenue Des Parfums Gold Vienna дуже приємні. Аромат спочатку вражає солодкістю — це саме те, що я люблю. Він починається з соковитих фруктових нот, і на перших хвилинах нагадує свіжі й легкі аромати, але потім стає глибшим. Найцікавіше відбувається пізніше, коли солодкість змінюється на щось більш тепле і "доросле" — тут вже відчуваються мускус і сандал.

Це той тип парфумів, який ідеально підходить для осені. Ти наносиш його, виходиш на вулицю, і аромат наче підлаштовується під атмосферу навколо. Уявляєш себе під час вечірньої прогулянки: прохолода, теплий шарф, і в руці чашка кави, щоб зігрітись. Ось цей аромат нагадує мені саме такі моменти — теплі й затишні.