5 причин, чому в ам потрібна підводка від Catrice!
Підводка для очей - це іноді дуже проблемний продукт. Серед великого різноманіття видів часто дуже важко обрати дійсно якісну річ. Сьогодні розповім саме про таку...
Без зайвих слів ось 5 причин, чому підводка Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt Liner Waterproof має вам сподобавитись:
- Перш за все, якщо вам подобаються підводки у формі фломастера - підводка Catrice саме для вас! Вона має фетровий накінечник, нею цілком можна зробити тонкий хвостик і загалом це найзручній форм-фактор особисто для мене. Стильна і зручна упаковка, до якої завжди тягнеться рука. Як показує практика, підводки-фломастери живуть у мене довше, хоч і використовую я їх активніше за інші види підводок.
- Друга причина - це ідеальне покриття, щільне, не напівпрозоре. За потреби, ви можете нашарувати стрілочку, і попередній шар не буде кришитися чи сипатися.
- Колір - ідеальний чорний, без глянцевого блиску. Перфекто!
- Відмінна стійкість впродовж дня. Я не хвилююсь, що підводка сповзе чи відіб'ється на верхній повіці. Але якщо використовуєте сонцезахист або маєте жирну шкіру, все одно краще добре припудрити область наколо очей.
- Бренд не тестує косметику на тваринах, що дійсно дуже важливо.
- І бонусна 6-та причина - це ціна. Я придбала підводку за 118 грн і ні про що не шкодую)))
Ось такий досвід маю від використання цього продукту. Попередньо також користувалась підводкою від Lamel, допис про неї за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/32164/.
У коментарях напишіть, будь ласка, про вашу улюблену підводку, буде цікаво почитати. Дякую, що зазирнули в цей мініогляд. Па-па!
Коментарі (0)