saybeautyk

Meddis | Ензимна пудра для проблемної шкіри

Я давно дивилась на цю пудру, але в ній поєднались одразу декілька приємностей одразу:

- великий обʼєм;

- приємна ціна;

- гарний склад.

Коли зустрічаються ці три комбінації одночасно, важко не захотіти щось)

Пудра представлена у непрозорій пляшці, її обʼєм складає 80 г. Цього вистачить з головою на більш ніж рік використання (і не тільки для обличчя).

Дозатор тут зручний, мені сподобався: не дивлячись на те, що тут немає сіфтера, а просто кришка фліп-топ, пудра з неї висипається абсолютно без проблем і не горою, а доволі дозовано.

Текстура у неї схожа на крохмаль чи тальк, це дрібний порошок білого кольору.

Пудра чудово і дуже швидко піниться - демонструю це на фото для наглядності.

Головне розводити її з теплою водою.

Склад тут простий, але водночас дієвий: пудра на основі тальку (можливо для когось цей момент буде принципіально важливий) та рисової пудри.

Також тут присутній комплекс PROZYMEX® 0,75%: Papain, Protease, Subtilisine – ферменти для ексфоліації, допомагають відлущувати мертві клітини шкіри.

Ніацинамід, вітамін В12 (ціанокобаламін) та вітамін С 0,5% (Sodium Ascorbyl Phosphate – стабільна форма) виступають в ролі антиоксидантних речовин.

У використанні пудра зручна: як я вже вказувала, вона дає дуже багато піни з невеликої кількості засобу.

Спочатку пудра мені не сподобалась, тому що я її швиденько спінила в руках і під час процедури очищення мені було дуже дискомфортно, засіб ніби дряпав шкіру і навіть після нанесення відновлювального крему на шкірі ще декілька годин було відчуття подразнення.

В інші рази я стала просто додавати воду більш теплішої температури і активніше та довше спінювати пудру в долонях, щоб утворити ніжну кремову пінку - тоді засіб діє більш мʼяко і відчуття подразнення відсутнє.

Пудра дає глибоке очищення по відчуттям, але на фото до/після ефекту як такового не видно, тому що мої пори самі по собі зараз і так доволі чистенькі.

Я також використовувала цю пудру і для мʼякого пілінгу як тіла, так і шкіри голови (додаючи до шампуню).

На тілі після неї відчувається менше сухості, звичайно ж, ніж після механічного скрабу; ну а корені волосся довше виглядають свіжими.