Макіяж, який я найч астіше робила у вересні!
Улюблені засоби, і ті, які намагаюся приручити
Привіт, красуні!
НАРЕШТІ! Ця страшенна літня спека завершилася, і нас зустрічає моя улюблена пора року - осінь.
А що це означає? Це означає, що вже можна перестати ламати голову, як зробити макіяж, який не потече, не скатається та не заб'є пори.
Це ідеальний час, щоб додати яскравих теплих віддінків у свій образ.
Сьогодні я хочу розповісти про засоби, які найчастіше використовувала у вересні, та про їх плюси і мінуси. Не всі засоби, про які зараз піде мова, є на фото, тож давайте швидше починати!
Обличчя
Purito Cica Bb Cream - це той тональний засіб, який одночасно і люблю, ненавиджу. Він дуже класно лягає на шкіру, чудово перекриває недоліки, має натуральний фініш, і гарно тримається, але... якщо я його наношу два дні поспіль - обов'язково вискочить якийсь прищик, або на обличчі з'являться забиті пори. Якщо що, очищую я шкіру добре (гідрофільна олія+гель для вмивання), тож грішити на догляд не буду. Це моя індивідуальна реакція на ББ крем.
Claresa Blur Super Powder - шикарна бюджетна пудра без тальку, яка вигладжує шкіру, роблячи той самий ефект фотошопу. Вона не матує наглухо, але макіяж тримає цілий день. Обов'язково буде про неї окремий пост, бо пудра варта того, щоб про неї розповість детальніше. Мінуси - має специфічний аромат.
Рум'яна theBalm Hot Mama - ось уже котрий рік поспіль, це мої улюблені рум'яна. Вони мають тепло-рожевий (майже персиковий) віддінок, з красивим дуохромним сіянням. Їх часто порівнюють з Nars Orgasm.
Дуже круто, що їх можна придбати у міні-форматі, і, повірте, вистачить вам їх надовго.
Мінуси - якщо у вас проблемна шкіра, рум'яна підкреслять всі недосконалості.
Nyx Buttermelt Bronzer - це відносна новинка у бренда, яка підкорила весь американський ютуб і тік-ток. Цей бронзер має назвичну напівсуху та напівкремову текстуру, і чудову пігментацією. Дуже легко тушується, лягає на шкіру без плям, і стійко тримається. В мене найсвітліший віддінок B01, який має цікавий тепло рожево-коричнево-персиковий колір. Схожих бронзерів в моїй колекції немає.
Очі
Туш Loreal Panorama - ідеальна чорна туш, яка робить вії і довгими і супер-об'ємними. Не осипається, змивається теплою водою, і не відбивається на повіках. Обов'язково повторю, але щось трошки засумувала за Eveline Variete, тож найближчим часом повернуся до неї.
Гелева підводка Maybelline Tattoo Liner - моє невеличке розчарування року. У неї не пластична формула, вона швидко засихає в баночці, тож використовувати підводку можу тільки з дюралайном. Стійкість також на трієчку. Наступного разу візьму гелеву підводку від TopFace, бо їх формула мені набагато більше подобається.
Палетка тіней Lamel з лімітованої колекції Flamy - якщо б я могла повернути час назад, я б не купувала цю палетку. Дуже красивий дизайн, на перший погляд - фантастичні спаркли, але якість тіней бажає кращого. Єдиний віддінок, який я просто обожнюю в палетці - мідний. От він розкішний! Насичений, м'який, дуже пігментований. Аналогів цьому віддінку в мене немає, тож з великим задоволенням користувалася ним у вересні.
Брови
В мене, насправді, багато класних засобів для оформлення брів є в колекції, але останнім часом найчастіше використовувала олівець Lamel Micro Brow Pencil (402) та туш для брів у найсвітлішому віддінку від Rimmel.
Олівець чудово заповнює місця, де немає волосків, а туш гарно фіксує, надає кольору та об'єму бровам. Таке комбо ще й добре тримається!
Губи
Зараз я вам розкажу про три помади, які я обожнювала не тільки у вересні, а і круглий рік. Ці помади мають майже однаковий віддінок, але вони абсолютно різні по фінішам, і виконують для мене абсолютно різні задачі.
Lamel Power Drop Matte Lipstick у 402 віддінку Spicy - моя ідеальна нюдова помада на кожен. З моменту, як вона з'явилася в мене, то 99% випадках - я ходила з нею на роботу. Вона досить стійка, не сушить губи, і за необхідності, її можна стерти, та нанести заново (я перукар, і інколи волосся налипає на губи, тож тоді треба терміново знімати, і заново роботи макіяж).
Насправді, я дуже здивована, що Lamel випустив таку чудову формулу. Мінуси - тільки просте пакування.
Якщо мені потрібна супер залізобетонна стійкість, я знаю, що буду багато їсти, пити і фотографуватися, то тоді я обираю матову помаду Maybelline Super Stay Matte ink у віддінку 65 Seductress. Це та помада, яку я купую вже в четверте, і буду це робити, поки вона є на ринку. В неї красивезний віддінок, вона чудово тримається, і з нею я впевнена в своєму макіяжі на всі сто. Я навіть, жартома, називаю цю помаду: "в останній шлях", бо більш стійкої формули я не знаю.
І, остання в цьому списку, Maybelline Vinyl Ink у віддінку 35 Cheeky. Неймовірно красива помада з глянцевим фінішем, яка також чудово тримається. За стійкістю, вона трохи програє Maybelline Super Stay Matte Ink, проте ви покажіть мені схожу помаду, яка переживе обід в майже незмінному стані.
Так, помада трохи липкувата, але вона губи робить ну дуже соковитими. Обожнюю!
Це, звісно, не вся косметика, якою я користувалася у вересні, і в мене є ще багато багато фаворитів, але про них ми поговоримо трохи згодом!
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)