Ta_nyaaaaaaa

Очищуючий бальзам, який справиться з усім

Обожнюю гідрофільні бальзами і олійки для демакіяжу. Саме цей бальзам від Garden Aurantis не лише гарно справляється з основною задачею, а й має додаткові приємні властивості, що позитивно впливають на шкіру. Про усе розповім сьогодні далі 👇🏻

Бальзам випускається в об'ємі 60 мл, а у мене тревел-формат 10 мл.

До речі, такого об'єму мені вистачило на 2 тижні ЩОДЕННОГО використання. Металева туба зручна і доволі мініатюрна, тож зручно брати у дорогу.

тут і олія лавра, і олія макадаміі, і екстракт шавлії, вітаміни С та Е, лецитин, каолін, діатомова земля.

У сукупності всі ці компоненти не лише глибоко очищають, а й бережно доглядають за шкірою: зволожують, відновлюють захисний бар'єр, вирівнюють рельєф, підвищують еластичність шкіри, висвітлюють шкіру. Завдяки екстракту шавлії бальзам наділений і протизапальними, дезінфікуючими властивостями.

З переліченого роблю висновки:

✅ НЕ комедогенний

✅ підійде будь-якому типу шкіри

❗️ Бальзам особливий, бо його можна використовувати двома способами:

- демакіяж (класичний спосіб)

- як маску (витримати 5-10 хв і змити як бальзам, проемульгувавши його попередньо з водою)

У бальзаму доволі щільна текстура, тому їй слід дати трішки часу, щоб розтанув на шкірі.

Колір зеленуватий, аромат ледь відчутний трав'янистий, доволі приємний.

Можливо хтось пропустив відео з огляду - https://club.makeup.com.ua/looks/50612/

Тому продублюю тут.

👀 Зверніть увагу як легко бальзам справився з підводкою і стрілками, макіяжем загалом.

У мене чутлива, проблемна шкіра, комбі типу, схильна до сухості.

Бальзам виявився супер-комфортним, підійшов мені на всі 💯

▫️ не подразнює очі, не пече

▫️ справляється навіть зі стійкою косметикою

▫️ допомагає покращити стан шкіри - вирівнює тон, зменшує висипання

▫️ сподобався і в ролі маски, шкіра після нього у такому випадку надзвичайно м'яка і приємна на дотик, сповнена вологою і гарно сяє

▫️ економний у використанні. На 2 тижні мені вистачило мініатюри за умови, що використовувала у щедрій кількості, бо щодня наношу санскрін + макіяж

▫️ якісний, багатий склад. Ну тут без зайвих слів, бо дію цього чудового складу помітна відразу

Для мене очищуючий бальзам Garden Aurantis став приємним відкритям. Мало того, це перший засіб такого роду від українського бренду, який не просто підійшов мені і гарно виконує свої прямі функціі, а й додатково допомагає покращити стан шкіри 🫶🏻