PILIRINA 💛💙

Кривавий кислотний пілінг від RE.CARE

Легендарний кривавий пілінг від славнозвісного канадського бренду із високим вмістом кислот набув шаленоі популярності та надихнув наш рідненький бренд RE.CARE на створення аналогу - Exfoliating Face peeling, який не поступається складовими та результативністю, але коштує у рази дешевше. Мене дивують неймовірно доступні ціни на якісні засоби усієі лінійки цієі ТМ. Цей пілінг для обличчя RE.CARE спеціально розроблений для стимулювання природного процесу оновлення епідермісу. Подивимося на нього більш детально.

Оформлення мінімалістичне, як і у всієї продукції бренду - все виглядає естетично і функціонує добре як у плані упаковки, так і самого товару: скляний флакон об'ємом 30 мл до якого йде додаткове картонне пакування, якісна скляна піпетка, яка працює як слід. Тут не потрібно витанцьовувати танці з бубнами навколо силіконового дозатору - порціі виходять рівномірно. Загалом, концепція пакування мені подобається.

Аромат має натуральний запах гліколевої кислоти, а колір - артеріальної крові. Консистенція тягуча, але не в'язка, розноситься по шкірі легко навіть у мінімальних дозуваннях.

Що у нас з активами у складових?

💧AHA-кислоти (гліколева, молочна) у концентраціі 10,5% відновлюють та зволожують шкіру, вирівнюють тон. Це водорозчинні молекули, які працюють на поверхні, м’яко відлущуючи, вирівнюючи текстуру.

💧BHA- кислота (саліцилова) у концентраціі 2% має протизапальну дію, знижує вироблення надлишкового секрету сальних залоз, зменшуючи жирність шкіри, пом'якшує та відлущує роговий шар шкіри, розм'якшує та розчиняє бруд у порах. Мала молекулярна маса і низька кислотність жиророзчинноі молекули дозволяє легко проникати в клітини епідермісу та очищати її від забруднень, чорних цяток і відмерлих клітин.

💧Антоціани концентрацією 2% є потужними антиоксидантами, які пригнічують негативний вплив вільних радикалів.

💧Зволожувальні компоненти забезпечують пом'якшення шкірного покриву та комфортне використання пілінгу.

Важливо! ☝️Оскільки засіб містить кислоти, після використання обов'язково треба захищати шкіру від УФ-променів!

Як я його використовувала?

Наносила пілінг тонким шаром на чисту суху шкіру (на вологій не працює, перевірено), рівномірно розподіляю кінчиками пальців, через 5-7 хвилин змиваю водою за допомогою спонжу для вмивання. Якщо перетримати більше 10 хвилин (бувало всяке), то у моєі комбінованоі, але чутливоі шкіри виникає відчуття пересушеності. Пілінг можна змити водою, але після нього обов'язково використовую зволожуючий догляд. Застосовую його раз на тиждень, глибоко очищуючи шкіру від відмерлих клітин та забитих камедонів, бо це моя проблема.

На фото пілінг так виглядає на моєму обличчі. Думала, буду схожа на криваву Ірі. Моя шкіра його поглинає за секунди:

На мені Exfoliating Face peeling працює і дає миттєвий ефект:

✔️Шкіра бездоганна: оновлена, м'яка та шовкова;

✔️Вирівнює текстуру шкіри та тон з першого разу;

✔️Прискорює загоєння запалень на обличчі;

✔️Освітлює пори.

Нюанси:

✔️Сушить шкіру, якщо не дотримуватися часу витримки.

✔️Якщо є мікроранки - трохи щипатиме, але це не критично. Моя чутлива шкіра після вмивання реагує нормально.

Якби мені довелося позбавитися всіх домашніх пілінгів і залишити лише один - я б лишила Exfoliating Face peeling. Якщо ви хочете відшліфувати шкіру до стану абсолютного шовку, рекомендую ним скористатися, тим паче коштує він не дорого. Вважаю, що цей пілінг підійде для будь-якого типу шкіри, навіть із чутливою, як у мене, але треба слідкувати за часом витримки. Насправді це засіб із миттєвим результатом, але використовувати його потрібно обережно, бо ця доза кислот не для слабонервових і тонкошкірих, але виробник про це попереджає. Мені здається, що Exfoliating Face peeling може допомогти вивести постакне. Тож, щиро раджу спробувати!

26 вересня, 2024
PILIRINA 💛💙
26 вересня, 2024