Чистикова Дар'я

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштана

Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштана

Догляд за ніжками — рутина, котру я обожнюю. Намастити ніжки та ще доповнити це масажем стоп — ідеальне завершення дня. Саме тому засоби для ніжок у мене розходяться дуже швидко, адже я їх не шкодую.

Сьогодні я хочу розповісти про свого нового помічника — тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштана від Shelly ⬇️

Бальзам знаходиться у м'якій тубі жовтого кольору. Кришечка фліп-флоп, також додатково була присутня слюда на кришці. Отвір достатньо маленький, допомагає з легкістю добувати потрібну кількість засобу. Об'єм складає 100 мл.

Текстура бальзаму ніжно-кремова, середньої щільності, відчувається трохи маслянистості. За кольором має жовтуватий відтінок та свіжий косметичний аромат, ледве помітний.

Активні складники:

💛 Олія макадамії (Macadamia Ternifolia Seed Oil): глибоко зволожує та живить шкіру, оскільки містить високий рівень мононенасичених жирних кислот, які покращують бар'єрні функції шкіри.

💛 Екстракт кінського каштана (Aesculus Hippocastanum Seed Extract): відомий своїми протизапальними та зміцнюючими властивостями. Допомагає зменшити набряки, покращує кровообіг і знімає втому ніг.

💛 Екстракт гамамелісу (Hamamelis Virginiana Leaf Extract): має в'яжучі та заспокійливі властивості, допомагає зменшити подразнення шкіри та покращити тонус вен.

💛 Екстракт ламінарії (Laminaria Digitata Extract): збагачений мінералами та вітамінами, підтримує зволоження шкіри та сприяє її відновленню.

💛 Токоферол (Tocopheryl Acetate): вітамін E, потужний антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів і зберігає її молодість.

Інші корисні складники:

🔸️ Гліцерин: природний зволожувач, який притягує вологу до шкіри, роблячи її м'якою та еластичною.

🔸️ Каприлові/капринові тригліцериди (Caprylic/Capric Triglyceride): надає шкірі м'якість, допомагає покращити текстуру бальзаму.

🔸️ Соняшникова олія (Helianthus Annuus Seed Oil): джерело вітаміну E, зволожує і живить шкіру, має заспокійливі властивості.

Бальзам швидко вбирається, не залишаючи липкості або жирності, і при цьому ефективно зволожує суху шкіру, забезпечуючи тривалий ефект.

Після його нанесення шкіра миттєво стає м'якою, гладкою та доглянутою. Спершу відчувається приємний холодок, а потім розслаблення в ногах.

Однозначно зменшує втому, покращує стан шкіри та піклується про її здоров'я.

Бальзам чудово підходить для використання у вечірній час, відмінно тонізує та усуває почуття тяжкості в ногах. Обов’язково буду його повторювати.

Дякую за увагу ❤️