PolLya

Garnier. BHA+Niacinamide daily UV SPF50.

Garnier. BHA+Niacinamide daily UV SPF50.

В перший місяць осені я "добила" немало різних косметичних засобів.
Це Олія для вмивання від Ів Роше ( яку хвалила у відгуках, і яку повторю).
Це відбілююча зубна паста Elmex ( до якої обов'язково повернусь в період простуд😉). Крем для рук Ейвон ягідний, який вже замінила більш насиченим тієї ж фірми, і про який напишу пізніше.
Бо сьогодні саме час розповісти про лосьйон, флюід, молочко і...за декілька днів до закінчення тюбика - підфарбована білим кольором водичка(це все опис консистенції флюіду).
Отже, влітку, в парі з незадружившим зі шкірою обличчя ( але "любим серцю" шкіри шиї і декольте) флюідом Uriage СПФ 50, працював, незмінно виправдовуючи мою довіру, флюідик Гарньєр.
Якщо чесно, то я б його назвала навіть не флюід, а молочко, бо консистенція дуже рідка. В тюбику буквально "булькає", ніби рідкі вершки . Нанести на обличчя за один захід не виходить. Спочатку ллю в долоню і швидко наношу "молочко" на лоб і вилиці. І поки розношу по лобі - на ніс стікає залишок флюіду. Я його тут же приплескую і от- лоб ,ніс "оброблені". Далі швидко точними рухами розношу навколо очей і до носа з вилиць( доречі, засіб не пече очі, не пересушує шкіру під очима).
Потім щоки і підборіддя замазую цією ж жижею з СПФ, стаючи схожою на кота, який щойно пив молоко. Все стікає білими краплями. Все треба зловити і рознести швидко і однорідно. Щоб не пропустити ні міліметра шкіри обличчя, захищаючи її рідким захистом від недружнього впливу сонячних променів.

Так, засіб несподівано рідкий. А коли його залишилось уже на 3-4 рази, то флюід перетворився на молоко, чи воду, підфарбовану в білий колір. Я просто вже лила його в руку і майже вмивалася ним. І в ці декілька разів флюідик навіть трішки проливався в ковпачок тюбика. Але...
1. Від початку , будучи дуже рідким, засіб СПФ 50 не проливався задарма. Носик тюбика тоненький, і виливалось рівно стільки рідини ,скільки хотілось користувачу. При цьому носик не плювався, не проливався рідиною в ковпачок, не присихав зверху, бо все, що вилили в руку - залишилось в руці, а що не вилилось - повернулось в тюбик.
2. Флюід не мав якогось вираженого запаху. Я його нанесла і забула, бо біля мого обличчя не витає хмаринка з парфумерною нав'язливою віддушкою.
3. Флюід прекрасно захищав шкіру обличчя від пігментації. Обличчя не обгорало навіть після декількох годин, проведених на сонці. Шкіра була зволожена і на обличчі ,і на чутливих зонах ( навколо очей, носогубки).
4. Жирна шкіра (а в мене саме жирний тип шкіри) не блистіла доволі довго. Ну, звичайно, крем не матував її, але СПФ часто напружують своєю нездатністю стримувати блиск, і ,навіть, додають того шику-блиску шкірі відразу після нанесення. Гарньєр же якось ще тримався інколи і до 4 годин.
5. Флюіду хватило дуууже надовго. Повірте, я та жінка, яка наносить засоби не "лопаточками" ,а лопатами на шкіру. Знаєте...вік такий((. Хочеться допомогти шкірі бути в тонусі. Хочеться загодувати її всілякими корисностями, як улюблену рідну дитину смаколиками. Але навіть при моєму варварському способі використання флюіду вистачило на більше як 3 місяці.
Словом - плюси, плюси. І лише один мінус, та навіть не мінус, а так - позначка :"навчитись примінятись" ( це я знову, щодо консистенції). І ,якщо ви будете достатньо авантюрні, щоб купити "вершковий" флюід, а ще достатньо швидкі, щоб жваво і точно розподілити його по шкірі обличчя, то вам ,як бонус - зволожена, захищена шкіра з рівним тоном. Все, як ми, дівчатка, любимо🤩.