Гель для душу з ароматом осіннього ранку | Joko Blend Spicy Vetiver
Огляд на парфумований гель для душу 🫧
Гель ніжно очищає і залишає неймовірний аромат на тілі. От що воно таке дійсно якісний парфумований гель для душу.
Саме цей найбільше до душі представникам чоловічої статі у моєму оточенні💪🏻
Згодом ще розповім про лосьйон з однойменним ароматом 💚
Новинка виглядає дуже стильно, баночка у зелених тонах з чорними написами і кришечкою.
Сама кришечка, на жаль, у мене тріснула під час транспортування, але скотч стримав гель. На жаль, дозатор не функціонує повною мірою як мав би бути, гелю витікає трохи більше, ніж треба. Але я приловчилась і контролюю кількість.
Об‘єм складає 250 мл.
Текстура гелю ближче до рідкого, без забарвлення. Він дуже рясно піниться, тому доволі економний у використанні.
Аромат свіжо-пряний, доволі складний і багатогранний. У ньому поєднується кислинко-гостринка через бергамот та імбир разом з пряними пачулі, бензоїном і трав’янистими нотами зеленого чаю і ветиверу.
Він дійшло як ледь колючий, але улюблений светр, як яскраве сонце в уже прохолодний осінній ранок.
Аромат доволі стійкий і затримується на тілі, особливо якщо використовувати комбінацію з лосьйоном.
Окремо хочу наголосити на якісному складі. Тут м’який очисник, а також алантоїн, пантенол і екстракт зеленого чаю для додаткового зволоження і пом’якшення шкіри. Тож не очищенням єдиним.
ВРАЖЕННЯ
Не дарма я похвалила склад вище, адже це відчутно при використанні.
Гель зовсім не сушить шкіру, добре піниться і очищає. При цьому, він ще й зволожує шкіру, вона дуже приємна на дотик після гелю.
Саме у моєму оточенні через аромат він найбільше сподобався чоловікам, але і я його встигла полюбити.
Чудовий, універсальний і максимально комфортний у використанні гель 🫧
Коментарі (0)