Vikulyk

М‘яке очищення обличчя з молочком Pelart Laboratory

Я вирішила спробувати фруктову серію, і перше, про що в мене склалось враження, це дуже ніжне і ароматне молочко для зняття макіяжу.

Дизайн тут доволі не звичний, з першого погляду я навіть би не зрозуміла, що це молочко, проте виглядає досить стильно і колоритно, завдяки розписаним фруктовим ілюстраціям.

Засіб зручний дозатор, який виділяє потрібну кількість засобу.

Відчуття від використання:

• Перше-це дуже приємний, фруктово-пудровий аромат, він такий ніжний, як і самий продукт.
  • Текстура класична для молочка, вона середньої густини.
  • Знімає макіяж добре і дуже ніжно, можна використовувати для зняття макіяжу в зоні ділянки очей, адже після молочка шкіра не пече і не подразнюється слизова очей.
  • Молочком можна знімати макіяж, а можна просто використовувати, як лагідний засіб для очищення шкіри, воно працює добре в будь-якому випадку.
  • Не залишає жирних чи липких слідів на шкірі, тільки легке зволоження.
  • В складі є безліччю доглядових компонентів, серед них: різноманітні екстракти, оливкова олія, олія ши, алантоїн, вітамін е.

Це я протерла ватним диском з молочком зранку обличчя. Гляньте тільки, скільки бруду на ньому зібралось.

Також нанесла для наглядного тест-драйву різні види косметики на руку, щоб показати, що молочко також добре знімає косметику.

Пігменту не залишилось, тільки червоний слід від олівця для брів, який був дуже твердим і я собі натиснула ним руку 🥲

Висновок. Молочко гарно справляється зі зняттям макіяжу і очищення гкіри, воно супер комфортне і приємне. Я залишилась задоволеною і можу тільки рекомендувати його.