Дієва крихітка в ід українського виробника
Гідрофільна олія Chaban Natural Cosmetics
Раніше я не користувалась гідрофільними оліями, але їх популярність так і вабила спробувати. Шукала для знайомства щось бюджетне, невеличке, із гарним складом та, бажано, ще й з гарними відгуками. Забагато вимог? Та ні! Бо ж ось моя знахідка!
Паковання. Пляшечка об’ємом 30мл зі щільного темного пластику з кришечкою фліп-топ. Щоб видобути олійку, треба відкрити і добренько струсонути пляшечку.
Склад: олія виноградних кісточок, олія абрикосових кісточок, олія фундука, косметична олія жожоба, олія солодкого мигдалю, олія лимону, полісорбат 80 (ПАР, емульгатор), віддушка.
Застосування. Перед застосуванням збовтати! Легкими масажними рухами нанести олію на суху шкіру. Дати хвилину для розчинення забруднень та косметики. Потім змити олію теплою водою. При контакті з водою, вона перетворюється на білу емульсію та легко змивається. Після очищення обличчя ще раз вмитися водою, а потім протерти шкіру ватним диском, змоченим тоніком.
Я після олійки використовую ще пінку для вмивання.
Консистенція олійна, комфортна. Легко розподіляється по шкірі. Емульгується при змішуванні з водою. Легко змивається.
Аромат приємний, косметичний, трошки схожий на цитрусовий.
Ефект можна побачити на фото. Нанесла тіні, туш, стійкий олівець-каял, рідкі рум’яна, тональну основу і помаду. Олійка прибрала все! Так, якщо треба змити стійкі засоби, то доведеться трошки потерти пальчиками. Але сприймайте це як приємний масаж😏
Отже, я дуже задоволена цією крихіткою!
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)