Ірина 🦋

Моє знайомство з Piel Cosmetics

Моє знайомство з Piel Cosmetics

Для мене особисто це новий бренд, моє знайомство з ним почалось з 3 засобів

🛍️Молочко-демакіяжу Piel Cosmetics Rejuvenate Lait Demaquillant. Мʼяка туба зі зручною кришечкою фліп-топ обʼєм великий 200ml. Має захист/фольгу від першого відкриття під кришечкою.

Моє знайомство з Piel Cosmetics

🛍️ Інтенсивно зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою 1 % Piel Cosmetics Gialur Serum 1%. Пластикова пляшечка, має дозатор, я дуже люблю таке зручне пакування засобів, об'єм 50ml. Є захисна наклейка від першого відкривання на коробці. Що мене порадувало і було несподіваним, це маленький пластиковий контейнер усередині 🫶🏼, щоб не брати з собою в дорогу ✈️ всю пляшечку, можна відлити сироватку собі у нього.

Також можно придбати пробник 2ml

🛍️ Денний інтенсивний омолоджуючий крем Piel Соsmetics Rejuvenate Antiage Cream. Скляна баночка обʼєм 50ml, є захістна фольга під кришечкою, а також захисна наклейка від першого відкривання на коробці. Я дуже ціную такі речі, мені спокійніше коли я впевнена, що до мене засіб ніхто не відкривав. Також можна його придбати у меншому об'ємі 30ml, та у пробнику 3ml.

Дуже гарно що в нього є відразу SPF, хоч і не величкий, але для осені-зими мені цього буде достатньо. Тим більше, що коли я запізнююся, не завжди є час для нанесення окремо SPF 😉

Після тестування засобів поділюся з вами докладним оглядом на кожен з них.

А ви вже знайомі із засобами Piel cosmetics ?