Blondie_rs

Баночка меду для губ

Баночка меду для губ

Привіт! Сьогодні хочу розповісти вам про спонтанне придбання на початку літа. Я не робила великих ставок на те, що даний засіб мені сподобається. Взяла чисто "по-приколу", бо пакування нагадало мені лімітований набір для губ від Colourpop з Вінні Пухом (маска і скраб). Згадала я його ціну, тож вирішила взяти китайський аналог маски у аналогічній милій баночці меду в класичному варіанті. На вибір були ще з виноградом та полуницею.

Маска йде з додатковим пакуванням, на якому вказується вся інформація про виробника та складники. Нічого такого в ній нема, що можна було б похвалити (без помʼякшуючих олій, гіалуронки та іншого, що ми звикли бачити). Тому, я просто була задоволена своєю баночкою, як Вінні, і любувалась її виглядом.

До продукту йде "ложечка" - як для меду, виконана з пластмаси. І, на диво - вона дуже зручна у застосуванні! Чудово підходить для набору продукту та нанесення на губи. Я в захваті, ніколи б не подумала 😀

Аромат у маски нейтральний. Я очікувала, що вона буде пахнути медом, але ні. Він скоріше якийсь чисто-восковий, з легким натяком на мед, але може це моя фантазія домальовує там цей смачний відтінок.

Продукт має досить вʼязку текстуру, схожу на тягучку та застиглий мед. З легкістю набирається ложечкою, що йде в комплекті. Наношу досить товстим шаром, розтушовую тією ж ложкою та залишаю на 10-15 хв. Відчуття на губах приємні. Немає відторгнення, хоч на дотик вона не надто приємна, схожа на силікон. Після зняття ватним диском відчувається ще щось таке тягуче, проте без противної липкості.

Результат на першому фото-колажі: 1 - до нанесення, губи тоді спеціально не пильнувала пару днів і вони вже доходили до тріщин. 2 та 3 фото - нанесення та витримка маски; 4 фото - зволожені губи без тріщин та сухих шелушок.

Я ніколи не користувалась масками для губ від Laneige. Це дуже популярний засіб, у всіх на слуху, але я не фанат таких штук, бо вже більше 5 років всі мої потреби по догляду за губами задовільняє Carmex. І от, ця маска зайняла почесне місце на тумбочці як додатковий етап догляду. Мені подобається те, що вона дієва, не дивлячись на китайську сумнівну якість на перший погляд. Це миле пакування мені дуже подобається, а разом з тим губи набувають здорового вигляду та помʼякшуються. Ось так, купила заради баночки - а полюбила ще й за властивості 🥰

27 вересня, 2024
Blondie_rs
27 вересня, 2024