Додала її в свої волос яні фаворитки
Маска для всіх типів волосся з алое вера від Tap cosmetics 💚
Нещодавно я знайомила вас з двома іншими засобами з цієї лінійки, які мені також прийшли довподоби
шампунь https://club.makeup.com.ua/post/51098/
кондиціонер https://club.makeup.com.ua/post/51346/
Сьогодні ж хочу поділитися своїми враженнями щодо третього засоби з цієї лінійки, а саме про маску для волосся, яка тепер є моєю улюбленицею 🥰
Пакування та складові 🧪
Темна пластикова баночка зі знову ж таки дуже красивим дизайном.
На зворотній стороні вказаний склад, обіцянки виробника щодо дії самої маски та спосіб
На зворотній стороні вказаний склад, обіцянки виробника щодо дії самої маски та спосіб застосування.
У складі містить:
олію ши - емолент; живить, зволожує, пом'якшує, сприяє відновленню волосся
мигдалеву олію - розгладжує, зволожує, відновлює еластичність
диметикон - утворює захисну плівку, діє як емолент
гліцерин - зволожує та утримує вологу
гідролізований білок пшениці - зволожує, живить, захищає та відновлює волосся: робить волосся більш міцним, гладким і повертає блиск
сечовину - зволожує та захищає від сонячних променів
ніацинамід - пом'якшує, тонізує, стимулює синтез колагену і виробляє кераміди
алое вера - зволожує, захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища та сонячних променів
ангідроксілітол - зволожує, утримує вологу, пом'якшує, відновлює волосся, живить, позбавляючи посічених кінчиків
гідролізат шовку - пом'якшує волосся та покращує його загальний вигляд
Аромат, колір та текстура 🍃
Аромат східний до шампуню та кондиціонеру з цієї серії, але більш такий ніжніший та кремовий. Дуже приємний і мені подобається, що він залишається на волоссі до наступного миття голови, просто на другий день відчувається менш інтенсивно.
Колір білий.
Текстура кремова, густа, щільна та поживна, але незважаючи на це, вона доволі легко розподіляється по волоссю.
У використанні та ефект після 💆🏻♀️
Виробник рекомендує наносити маску на попередньо вимите волосся (по довжині) та віджате від зайвої вологи, буквально на 3-5 хвилин. Після чого змити залишки маски теплою водою.
Що я власне і зробила.
Вже одразу після миття голови, волосся дуже легко розчісується, гребінець прям ковзає по волоссю.
Після сушки феном, я відчуваю що волосся зволожене, більш м'яке. Маска також гарно тонізує волосся, надає йому еластичності та захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
Також хочу відмітити, що маска не обтяжує волосся та не впливає на швидкість забруднення. Тобто, це гарний варіант маски і для жирного типу волосся 👌🏻
Дана маска тепер стала моєю улюбленицею серед масок для волосся і це однозначна рекомендація (бо це потрапляння у саме серце) 💚
Коментарі (0)