Anna_feerie

Пусті баночки: обличчя

В серпні закінчився мій СПФ Beauty of Joseon і я за ним трохи сумую, адже лише корейці можуть зробити таку приємну легку текстуру, при цьому додати спеціальні властивості, як то заспокоєння та вирівнювання тону (в моєму випадку крем дуже добре вгамовував почервоніння, саме за це ціную його найбільше). Функції свої виконує, від сонця захищає, не пече, не дратує - що ще треба для щастя чутливошкірій людині)).

Цей кремчик на фізичних фільтрах не одразу мені прийшовся до душі (але в мене це часто буває)), та під час літньої спеки він просто ідеально підійшов - адже легке тонування, яке він дає, вирівнювало тон і працювало як праймер. Натомість тональні засоби (навіть досить жирненький Purito) тримались на такій підложці довше і не перетворювались на масний жир за годину)). Крім цього, Skin1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus SPF50 + PA + + + + можна використовувати соло, якщо ви не любите макіяжі і при цьому маєте світлу шкіру (бо для смуглявих таке вибілювання наврядчи підійде).

Я ж користувалась із задоволенням, тому можу цілком рекомендувати.

Ця гідрофілка в мене була дуже довго, по-перше, вона економно використовується, по-друге, був період, коли я переходила на міцелярку та молочко - проводила експеримент, чи вплине це позитивно на стан шкіри в плані почервонінь. Спойлер: ні)). Тобто, особливої різниці я не помітила, а ось пори все ж краще почуваються саме з гідрофільним очищенням, тому я наразі в пошуку нової баночки. Чому не повторю Manyo? Так, ця олія має хороший склад, делікатно ставиться до шкіри і в принципі робить свою роботу, якщо не користуватись стійкими продуктами.

З вініловою помадою Maybelline вона не впоралась від слова зовсім, тому хочеться знайти щось більш дієве та при цьому з м'яким впливом на епідермальний бар'єр😆.

Це вже друга моя баночка геніальної пінки від Atopalm (до речі, бачу, що її додали на сайт, але поки немає в наявності - тож можна моніторити, якщо ви давно хотіли її спробувати). Склад тут супер потужний, є амінокислоти, пантенол, токоферол та ін.), м'які ПАР та делікатна дія в комплекті🥰. В мене ця вмивашка була ранковою і при такому способі використання баночки вистачає на 5-6 місяців. Однозначно повторю і рекомендую всім, хто має проблеми з чутливістю шкіри та/або атопічний дерматит.

Vichy Normaderm Intensive Purifying Cleanser - - це той продукт, який мене дуже засмутив, адже в нього супер круті очищувальні властивості + за рахунок саліцилової кислоти він чудово працює на звуження пор. Але! Після кожного використання моя шкіра відчувала стягнутість та червоніла, тому гель переїхав на поличку чоловіка і з ним вони чудово потоварищували.

Тому рекомендувати можу, але швидше для нормальної/жирної шкіри, якщо ж у вас чутливий тип і ви дуже хочете саме цей гель - то почніть краще з мініатюри🤗

Ось такі в мене серпнево-вересневі викидушки з догляду за обличчям, далі буде частина про волосся та декоративку, тож не перемикайтесь😁.