Strange Love

Vanilla Amber і Red Noble: Освіжувачі, що завірусилися в мережі

Vanilla Amber і Red Noble: Освіжувачі, що завірусилися в мережі

На щастя, у супермаркеті поблизу моєї роботи були усі аромати лінійки, тому я змогла протестувати їх і обрати для себе найкращі! Я зупинила вибір на двох: Vanilla Amber і Red Noble. Інші також непогані, однак вони мене не "зачепили". Популярний в мережі Marshmallow взагалі пахне, як шампунь "Маленька Фея" *спалахи дитячих психотравм тут*.

Просто ВАУ! Це однозначно мів фаворит. Цей освіжувачі має приємний карамельно-пломбірний аромат, наче цукровий вафельний ріжок з морозивом підтаяв на сонці. Чудових теплих нот додає амбра. Аромат не надто "хімозний", більше нагадує гурманську парфумерію середнього та масс-маркет сегменту (типу спреїв для тіла Victoria's Secret). На жаль, даний аромат абсолютно не стійкий. Приміщення 21м потребує 3-4 пшиків, проте уже за годину запах зникає повністю.

Що ви любите різдвяні мікси спецій з ягодами та фруктами, то цей аромат точно для вас. Він повертає мене у грудень, адже має приємний аромат солодкого гарячого вина з корицею та гвоздикою. Чудовий аромат для підняття настрою, для зими підійде ідеально. На щастя, він виявився більш стійким: кількох натисків вистачає, аби аромат протримався в закритому приміщенні до 2 годин. Хоча інтенсивне звучання буде тішити вас лише перші 10-25 хв. А чого ви хотіли за 49грн?