Pilirina 💛💙

TINK: моя найкраща цукерка, евер!

TINK: моя найкраща цукерка, евер!

Ох, цей набір навряд чи когось лишить байдужим, адже всі ми знаємо, що подарунок - це емоція. Superfood Set Exotic Candy містить цікаві доглядові продукти, але саме пакування це щось неймовірне. Всередині цукерки містяться засоби для губ, рук і тіла з насиченим ароматом гуави.

TINK: моя найкраща цукерка, евер!

З яскравим, неймовірно привабливим фруктово-солодким ароматом. У його формулі є вітамин Е, жожоба, бджолиний віск, які помякшують губки та надають ім природного сяйва, глибоко зволожуючи. Також бальзам допомагає позбутися лущення, загоює дрібні пошкодження та захищає шкірний покрив губ від вітру та температурних перепадів - ним класно буде користуватися у прохолодний сезон.

У невеличкому об'ємі 45 мл, який зручно носити з собою. Він також має казковий, солодкуватий аромат із екзотичними нотами. Його прямо хочеться з'істи. Текстура схожа не кремчики від Shelly - густа та зволожуча за рахунок гліцерину та олійки ши у складі. Дуже гарно зволожує, усуває сухість та лущення, надає шкірі шовковистості та ніжності. Це формат який завжди треба мати під рукою!

Йде у об'ємі - 150 мл, але його вистачає надовго за рахунок в'язкоі консинстенціі - не рідкий, класно розмилюється і лишає на тілі приємний, доглядовий аромат із нотками свіжості. Виробник заявляє, що активна у формулі є ефірні оліі перцевої м'яти та екстракт гуарани. Він дійсно має приємний м'ятно-фруктовий аромат. Настільки приємний, що коли закінчився, я замовила собі на Мейкап повномірний флакон. Я від нього у захваті!

Коли я вперше побачила її, у мене емоціі були як у малоі дитини. Настільки це цікавий набір, що я буду дарувати його своім рідним, друзям та обов'язково дочекаюся новорічно-різдв'яних свят, щоб повісити парочку Superfood Set Exotic Candy на ялинку. Рекомендую придбати для подарунку і додати якравих емоцій своій близькій людині! Однозначно лайк! 🩷