JOKO BLEND | Зволожувальний тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою
Ідеальна формула без липкості, натуральні компоненти, помітний ефект
Привіт-привіт усім🫶🏼
Я зазвичай активно слідкую за новинками косметики, тому нова лінійка від Joko Blend - Aqua Glow одразу привернула мою увагу.
Тим більше, я вже не один рік довіряю свою шкіру цьому бренду і впевнена у якості.
Отже, у сьогоднішньому дописі хочу поділитись враженнями від зволожувального тонера для обличчя з гіалуроновою кислотою. А тут https://club.makeup.com.ua/post/51554/ я розповідала про супер пінку з даної лінійки.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 150 мл.
Бренд: Joko Blend
Вік: 18+
Призначення: відновлення, заспокоєння, зволоження, антиоксидантне, проти запалень
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Aqua (Water), Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol, Phospholipids, Sphingolipids, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Linalool.
Дуже тішить наявність у складі комплексу керамідів та фосфоліпідів рослинного походження та низькомолекулярної гіалуронової кислоти, що надає миттєве відчуття зволоження. А пантенол та алантоїн дають заспокійливий, антиоксидантний та протизапальний ефект.
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Пляшечка з тонером знаходиться в картонній коробочці. Сама коробочка, як і пляшечка, виконана в приємних блакитних відтінках - стилістиці усієї лінійки.
Ємність зроблена із щільного пластику, навіть якщо його стиснути він не так легко піддається цьому.
Зручна кришечка фліп-топ добре закривається і легко відкривається навіть однією рукою.
Склад, іншу інформацію, що цікавить, наприклад таку, як спосіб застосування чи умови зберігання, можна знайти на коробочці або на самій пляшечці.
Це зручно, оскільки найчастіше коробку я одразу викидаю, а якщо інформації на пляшці немає, то доводиться шукати все в інтернеті.
ОРГАНОЛЕПТИКА
Колір засобу прозорий, без будь-яких вкраплень.
Текстура рідка як водичка, не липка, швидко поглинається.
Витрата економічна.
Запах приємний, злегка вловимий, я відчуваю фруктово-квіткові нотки.
ЗАСТОСУВАННЯ
Тонер наноситься на чисту шкіру за допомогою ватного диска або ж просто пальчиками, та розподіляється масажними рухами до вбирання.
ВРАЖЕННЯ
Почну з того, що моя шкіра комбі, у теплу пору року більш жирного типу. Частенько присутнє почервоніння.
Після нанесення тонера на шкіру немає жодних неприємних відчуттів, таких як печіння, свербіння, відчуття, що хочеться швидше змити.
Після вбирання так само не з'являється ефекту плівки, парникового ефекту, стягнутості чи чогось неприємного. Просто відчуття чистої шкіри, яка готова до подальшого нанесення догляду.
На дотик шкіра приємна, бархатиста, без найменшого натяку на липкість.
Шкіра максимально тонізована та зволожена і виглядає свіжішою та доглянутішою. Почервоніння зникають.
Тонер чудово готує шкіру до подальшого догляду та з ним доглядові засоби працюють ще краще💪
Коментарі (0)