Yuriivna

З турботою про нього|Piel Cosmetics

З турботою про нього|Piel Cosmetics
З турботою про нього|Piel Cosmetics

Цікаво,наскільки високий відсоток,чоловіків які суттєво надають велике значення у їхньому житті доглядовій косметиці?На мою думку,кожний обирає сам чи потрібно це йому чи ні,проте ця сироватка зможе зробити так,щоб Ви звернули на неї увагу.

Сироватка спецільно створена для того,щоб освіжити,збадьорити та подарувати здоровий сяючий вигляд шкірі,а також сироватка бореться з ранковими набряками та темними колами під очима.Погодьтесь,задач багато,але чи вирішить всі ці недоліки один засіб?

Хочу звернути Вашу увагу на склад,адже це основа основ,так можна зрозуміти який компонент за що відповідає.

Вітамін С - є потужним анивіковим компонентом,має м'який освітлюючий ефект,є одним з ефективним проти пігментації шкіри.

Кофеїн - бореться зі зморшками та віковими змінами на шкірі,є потужним антиоксидантом.

Наносрібло - володіє протизапальною та протибактерільною дією.

Троксерутин - ефективний при боротьбі з ранковими набряками та темними колами під очима.

Вітамін PP - поліпшує тонус та текстуру шкіру,вирівнює тон

Гіалуронова кислота - попереджає втрату вологи,надає глибоке зволоження та здорове сяйво шкірі,а також надає пружність та еластичність

Пакування картоне,відразу кидається в очі напис на упаковці "Men",саме пакування у світлих тонах,але надписи на коробці у чорному кольорі.Сироватка йде у пляшечці,яка має ковпачок,який міцно закривається.Чоловіку сподобався сам формат дозатору,адже такий формат є зручним та гігієнічним.Дозатор не плюється,не видає надмірної кількості засобу,взагалі зроблено все так,щоб чоловік справді захотів на постійній основі користуватися нею і не забував це робити.Пакування саме таке,що навіть приємне чисто візуально,сама сироватка має об'єм 50 мл.

Варто дотримуватися рекомендацій з пакування,а саме нанесення має бути двічі на день,чоловік користувався зранку та ввечері,інколи довелося нагадувати про це,але потім це увійшло у звичку,тому що тестування зайняло насправді не один тиждень.Сироватка призначена як для денного догляду,так і нічного.Може бути як самостійним засобом для догляду,так і перед нанеснням крему.Наносити слід на чисте обличчя,по масажним лініям.

Сироватка середня по густоті,має колір-зеленого чаю.Сироватку зручно розподіляти по шкірі пальцями.З приводу аромату,чоловік сказав що він нейтральний,немає різкості,хімозної різкої віддушки,скажу відразу,що якби аромат був різким або неприємним,це неодмінно було би сказано.

Чоловіча думка:сироватка гарно зволожила шкіру,навіть у догляді як самостійний засіб,вона надає справді ефективне та глибоке зволоження шкіри.Відмічено,було ще те,що після сироватки не залишається липкості або плівки,адже фактор липкості після засобу може залишити повністю негативне враження від сироватки.Ну і звичайно,як результат - зменшення ранкових набряків та темних кіл під очима.Сироватка ще гарно прибирає будь-які шелушіння на обличчі.

Що помітила я?

Це зменшення подразнення після гоління,коли він наносив сироватку та здорове сяйво,це саме те сяйво яке залишається після ефективного зволоження шкіри,шкіра доречі швидко поглинає сироватку,наче квітка-воду.