Мій помічник при крепатурі та болях через метеозалежність
Відгук на полтавський супергель від Bisheffect
Якщо ви, як і я, часто відчуваєте крепатуру після фізичних навантажень, чутливі до зміни погоди, то раджу звернути увагу на цей гель. Я з ним подружилася уже з першого використання.
Бренд випу скає гель у м’якій тубі об’ємом 75 мл/100 г, яка ховається у стандартній картонній коробці. До речі, на пакуванні вся необхідна інформація, яка дублюється на тубі.
❗️ Термін придатності всього 3 місяці після відкриття.
💯 гель має абсолютно натуральний склад: містить природні мінерали, мікроелементи
Текстура легка, прозорого гелю, трохи тягучого, консистенція середньої густини.
Пахне БІШОФІТОМ, хто знайомий, той зрозуміє 😉
А якщо конкретніше, то це солонувато-трав’янистий аромат, доволі ненав’язливий.
Коли і як використовую? Враження після використання
Гель наношу на ділянки тіла, що турбують:
- м’язи після тренування, найчастіше це руки, бо вони найслабші
- коліна при зміні погоди. Чи про це ніхто не говорить, чи я така «особлива» 🥲 Бо страждаю з болями у колінах ще з дитинства як тільки намічається або трапилася різка зміна погоди. Так, я дуже метеозалежна.
Наношу гель на якусь з описаних ділянок, добряче розтираю, вдягаю теплі штанці/кофтинку або лягаю під ковдру. Так витримую гель 30-60 хвилин. Потім можу одягати щось легше або виходити з-під ковдри.
Гель не пече, не охолоджує, жодних «спецефектів». Цим він мені і подобається, бо дуже комфортний.
Стосовно результату, то після гелю полегшується напруга у м’язах та зменшуються, а то й зникають больові відчуття у суглобах.
Помічала за ним накопичувальний ефект. Тобто якщо використовую стабільно щодня або хоча б раз у 2-3 дні, то полегшення настає значно швидше.
Чесно кажучи, з моменту появи супер-гелю від Bisheffect моє життя стало приємнішим, легшим і спокійнішим.
Вважаю такий гель маст-хев на поличці.
І це я кажу у 20, що ж я скажу у 30+? Напевно матиму запас такого гелю 😂
Єдине зауважу, що хотілося б довший термін придатності після відкриття.
А так задоволена на всі 100!)
Коментарі (0)