ksnklb

Хороший сольовий скраб

Хороший сольовий скраб
Хороший сольовий скраб

Згадуючи про звичайний хороший скраб, що можна знайти у найближчому магазині, на думку одразу спадає скраб від UTerra. І не дарма, адже ці скраби вже давно заробили доволі позитивну репутацію серед нас, чи не так?
От і я, довго не думаючи, обрала собі пінний сольовий скраб цього бренду і залишилась задоволеною 🥰. Цей скрабчик чудово очищає шкіру, а завдяки тому, що він сольовий і дрібненький, не дряпає її, і ледь відчутний на шкірі. Зате яка ж гладенька та приємна на дотик шкіра після нього 😍. Текстура нагадує мокрий пісок, це притаманно сольовим скрабам, ну і колір у нього яскравий жовтий. Вже при нанесенні він починає легко пінитись, а у контакті з водою, утворюється приємна біла піна.
У складі є власне сіль, є навіть ПАР, гліцерин, каолін, гідролізат молочних протеїнів, пантенол, гідролізат шовку, екстракти рослин, ніацинамід, вітаміни групи B, E, A. Якщо чесно, то я думала, що у складі ще є олійки, адже після відчувається приємна гладкість на шкірі, як після олійок. Та після цього скрабу, можна не боятись голити ніжки, адже бритва не псується, а легко ковзає.
Дуже часто, у скрабах UTerra є приємні аромати, і цей не виняток. Він яскравий, і у ньому поєднуються ніжна ваніль та вершки, які як на мене переважають і надто вже надають молочної ноти, та не псуючи його, аромат досить приємний та "теплий".
Баночка звичайна, виконана з коричневого пластику, 250ml доволі хороший об'єм. Дизайн, як на мене, досить приємний. А найбільше мені сподобалось те, що скраб запаяний фольгою, і можна не боятись, що його хтось відкривав.

Хороший сольовий скраб
Хороший сольовий скраб
Хороший сольовий скраб
Хороший сольовий скраб