Kizza

Catrice METAFACE Lip oil

Catrice METAFACE Lip oil

Коротше кажучи, я дуже прониклась олійкою від Lamel,(посилання на допис кину у висновках) який прям став жити в бананціі вже є претендентом на закінчення. І вирішила пошукати ще щось схоже за ідеєю і виконанням. Хотілось одійку з тінтом і всіма якостями притаманними для даного продукту.

Моє око знайшло цю блакитну гарно у, і я не змогла пройти повз. Красиво, тонко футуристичної. Естетично і гарно. Всього в лінійці 3 відтінка упаковок🤣 зелена, синя і фіолетова. Про те, які тінти заховані там - я нічого не знаю🙃 Сьогодні поговоримо про блакитний.

Хоч вбийте я не пам'ятаю чи була наклейка зі складом, чи склад викарбуваний напівпрозорим на напівпрозорому на упаковці, але я вам його винеска скріншоти з сайту. Кому треба - дивіться, а кому не треба - наступне фото то назва відтінку 😉

Ланком подвинся - тут нагігієнічніший аплікатор евер. Голенький, маленький плоскенький, гнучко-пружний. І він прям дуже красивий.

Рукосвотчів не буде, адже це просто прозорий блиск, який чуть-чуть рожевіє. Пахне він хімозним кавуном, який мені кілька днів тестування доволі сильно заважав. А потім чи то віддушка під заспокоїлась чи то я до неї звикла - зараз нормально.

По відтінку: бєшена фуксія тут не вистрибне, тінт майже не нашаровується. Видно дійсно по рН шкіри він і працює.

Вартість: 210 грн за 1.6 мл

У Lamel 250 грн за 3 мл (дивлюсь так, щоб товари були на одному сайті).

Про Ламель: https://club.makeup.com.ua/post/37727/

Блиск-олійка непоганий, приємний, сильного recovery ефекту не буде. Губи після нього приємні. Сильні сухі корки на губах не пом'якшить, але легке підсушення зволожить.

Тінт ненав'язливий, аплікатор супер гігієнічний.

Якщо Ламель в мене відпрацював на 9 з 10 і являється еталоном, то тут тверда 6.

Серединка на половинку, красиво, але є і крутіші варіанти.

Я його докористую, і якщо побачу на знижках то впринципі модні і спробувати інший відтінок 💙

Дякую за увагу!

До зустрічі в нових дописах та луксах 😘