wowmom

Справжня поліроль для шкіри! Як і для чого я використовую ензимну пудру

Привіт, красуні!

Довгий час я в принципі ігнорувала такий засіб для очищення, як ензимна пудра, бо не розуміла, нащо вона мені потрібна.

Звичайні гелі/пінки, як правило, і так чудово справлялися з очищенням шкіри від забруднень, а інший мій догляд складався з активів (кислоти, ретинол), які були направлені на відлущення та регенерацію. Тож, проблем з забитими або розширеними порами я не мала.

Проте цього дуже спекотного літа, я вирішила не навантажувати шкіру агресивними засобами, і основну свою увагу приділяла якісному зволоженню та захисту від сонця.

Але потім я стала помічати, що частіше почали з'являтися запалення, колір шкіри став якимсь тьмяним, і текстура обличчя стала неоднорідної. Наче їй не вистачало глибокого очищення і шліфовки.

І тут я згадала дописи нашої чарівної Anna_feerie про ензимну пудру MyIDy, як вона її хвалила, і рекомендувала, і як я обіцяла Ані обов'язково спробувати.

Тож я ні секунду не сумнівалася, що цей засіб мені сподобається і допоможе вирішити мої проблеми.

Ензимна пудра - це засіб глибокого для очищення, який знімає ороговілі клітини, допомагає контролювати виділення себуму, та, завдяки протизапальним компонентам в складі, бореться із запаленнями.

За принципом дії, пудра нагадує скраб для обличчя, але вона не містить крупних травмуючих частинок. Важливо, що перед використанням пудру потрібно вспінитити в руках, і тільки потім наносити на шкіру, щоб не спровокувати подразнення.

MyIDi Acne-off Enzyme Powder супер економна у використанні, бо для одного разу потрібна зовсім маленька кількість порошку. Пудра дуже дрібнодисперстна, і чудово піниться.

Влітку я нею користувалася 2 рази на тиждень, зараз - і одного разу достатньо. Також я можу очищувати шкіру пудрою, якщо я знаю, що мені потрібен стійкий макіяж, і треба зробити обличчя ідеально гладеньким.

Незважаючи на те, що ензимна пудра призначена для дівчат з жирним типом шкіри та акне, я, маючи тонку суху, також гідно її оцінила.

І найголовніше, що результат від використання одразу помітний в дзеркалі.

Отже, спочатку я висипаю невелику кількість засобу на руку, додаю трошки води, і легкими рухами, масажую обличчя, уникаючи зону навколо очей.

Не треба одразу змивати пудру зі шкіри, бо їй треба дати трохи часу, щоб активні компоненти почали працювати з запаленнями.

Я залишаю її приблизно на три-п'ять хвилин, поки приймаю душ.

Коли я починаю вмиватися, одразу тактильно відчуваю, наскільки шкіра м'яка і приємна на дотик.

І це не єдиний плюс від пудри! Тому що в дзеркалі я бачу ідеально гладеньку і сяючу шкіру! Наче її відполірували.

Звісно, що після ензимної пудри будь-який макіяж ляже ідеально.

MyIDi Acne-off Enzyme Powder також виручає, якщо в мене десь вискочить прищік. Я тоді ввечері роблю очищення пудрою, і на ранок запалення або зникає зовсім, або заспокоюється.

Тож, мої любі, хочу сказати, що ензимна пудра - це прекрасна, та більш безпечна альтернатива скрабам, яка окрім глибокого очищення, має протизапальну дію.

Єдине, про що я шкодую - що не спробувала її раніше.

Дякую за увагу 😘