Pilirina 💛💙

NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum розгладить зморшки всього за 5 хвилин

NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum розгладить зморшки всього за 5 хвилин
NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum розгладить зморшки всього за 5 хвилин

NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum візуально складно назвати сироваткою. На вигляд текстура густа, жовтого кольору, скожа на ретинол. Скоріше, це філер для обличчя, який, як обіцяє виробник, допомагає зменшити дрібні зморшки всього за п'ять хвилин. Гучна заява, правда? Звісно, чудес за тиждень використання засіб не зробив, але мені він дуже сподобався, як і вся оновлена лінійка NIVEA Q10 від якоі, скажу відверто, не очікувала нічого.

Згідно результатів тестування бренду, у результаті регулярного використання філеру протягом чотирьох тижнів, тонкі зморшки мінімізуються на 50%. Висококонцентрована формула продукту містить 5% активного комплексу із Q10 і пептидів Bioxifill, які активізують вироблення колагену і діють у глибоких шарах епідермісу. Вже за декілька тижнів застосування філеру повинен вирівнятися мікрорельєф обличчя, покращитися пружність і тонус шкіри. Екстракт анісу у складі має тонізувальні, протизапальні і регенерувальні властивості. Гіалуронова кислота зволожує. Токоферол діє як антиоксидант. Пантенол і пантолактон заспокоюють та пом'якшують шкіру.

  • Філер має комфортну консистенцію, схожу на гліцерин, що швидко вбирається і легко розтушовується.
  • Дійсно візуально сприяє розгладженню мімічних зморшок. Не скажу, що це робить за 5 хвилин, але хвилин через 20 ранковоі дряблості під очима вже немає. Не розумію як це робить, але мало засобів з такими заявами виконують цю обіцянку.
  • Гарно, а головне - довготривало зволожує ділянки шкіри на які наношу: лоб, ніс, губи зона біля очей. Підозрюю за рахунок гіалуроновоі кислоти, що міститься у складі.
  • Швидко вбирається та не залишає на ділянках обличчя неприємної липкості.
  • Що ж до обіцяних ефектів, то за рахунок відмінного зволоження, зморшки зволожені і візуально згладжуються за рахунок ативів у сладі.

Але є один мінус, про нього попереджає виробник - засіб не повинен потрапити в очі! Звісно, мені цікаво було нанести його ближче до контуру і одразу почало щипати слизову оболонку. Не критично, але краще цього не робіть.

На фото показую мою ранкову дряблість, на який нанесла філер і він вже почав діяти. Подивіться на різницю ближче до центру обличчя і по краю орбітальної зони - вона виглядає набагато гладкішою і зволоженішою.

Хто користувався хоч раз кремом-філерером із вітаміном С від La Roche Posay, той зрозуміє його дієвість. Але La Roche Posay має накопичуючий ефект. За NIVEA Q10 мені ще рано про це говорити, пройшло мало часу.

NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum - ідеальний догляд за шкірою з першими ознаками старіння чи вже зрілою. Він майже миттєво розгладжує шкіру та усуває дряблість. Нехай навіть він це робить візуально, але результат я бачу - він відмінно підійшов моїй віковій шкірі, надав шкірі сяйво і заповнив дрібні зморшки, за рахунок чого візуально скинув мені пару років, тому сміливо рекомендую його для дорослих дівчаток!