Lily♥️

Свіжий погляд зранку за 15 хв! L’Oréal Paris Revitalift Clinical

Привіт, girls!♥️! Я думаю багатьом у клубі вдалося протестувати ці маски від L’Oréal Paris. У мене – це тканинна маска Revitalift Clinical , оствітлююча для шкіри обличчя з вітаміном С.

Її можна використовувати як у ранковій, так і у вечірній доглядові рутині. Мені сподобалось використовувати її саме зранку. Ця маска чудово освіжає тон обличчя, вирівнює тон шкіри та додає більш здоровий вигляд.
Тут у складі основні два діючі компоненти:

Вітамін С: антиоксидант, відомий своєю освітлюючою дією. Допомагає підвищити сяйво шкіри та помітно вирівняти тон шкіри.
Саліцилова кислота: Ефективний засіб для відлущування шкіри, який, як відомо, очищає та зменшує пори, одночасно вирівнюючи текстуру шкіри.

✅alcohol-free

Загалом я повністю розібрала склад цієї маски і ось результат: 🤓

Ключові інгредієнти

• Проти прищів: саліцилова кислота
  • Антиоксидант: аскорбілглюкозид
  • Ексфоліант: саліцилова кислота
  • Освітлення шкіри: аскорбілглюкозид
  • Ідентичний для шкіри інгредієнт: гліцерин, гіалуронат натрію
  • Заспокійливий: саліцилова кислота
  • Сонцезахисний крем: діоксид титану!

Діоксид титану є одним із сонцезахисних компонентів, які називаються фізичними сонцезахисними фільтрами

Тобто насправді ця тканина маска поєднує в собі два продукти: потужну сироватку з вітаміном С та сонцезахисний крем?! Можливо у цьому поєднанні він виконує більше роль оптичної корекції: розсіює світло, надаючи більш рівномірний тон шкіри, зменшуючи видимість недоліків і мінімізуючи вигляд пор. Це дозволяє створити ефект гладкої, бездоганної шкіри.

Загалом склад у цієї масочки хороший. Є барвники і парфумована віддушка, але загалом немає тут якихось агресивних чи поганих компонентів. Маска має тканинну основу оранжевого кольору, і просочена дуже дуже добре сироваткою, як на мене забагато, бо при нанесенні трохи розлилося, але результат рівний тон для швидкого ефекту ти точно побачиш!

Done✔️ Рекомендую затестити)

Сподобалась!

30 вересня, 2024
Lily♥️
30 вересня, 2024