Свіжий погляд зранку за 15 хв! L’Oréal Paris Revitalift Clinical
Тканинна маска від Loreal з вітаміном С, яка ще й захищає від сонця!?
Привіт, girls!♥️! Я думаю багатьом у клубі вдалося протестувати ці маски від L’Oréal Paris. У мене – це тканинна маска Revitalift Clinical , оствітлююча для шкіри обличчя з вітаміном С.
Її можна використовувати як у ранковій, так і у вечірній доглядові рутині. Мені сподобалось використовувати її саме зранку. Ця маска чудово освіжає тон обличчя, вирівнює тон шкіри та додає більш здоровий вигляд.
Тут у складі основні два діючі компоненти:
Вітамін С: антиоксидант, відомий своєю освітлюючою дією. Допомагає підвищити сяйво шкіри та помітно вирівняти тон шкіри.
Саліцилова кислота: Ефективний засіб для відлущування шкіри, який, як відомо, очищає та зменшує пори, одночасно вирівнюючи текстуру шкіри.
✅alcohol-free
Загалом я повністю розібрала склад цієї маски і ось результат: 🤓
Ключові інгредієнти
- Проти прищів: саліцилова кислота
- Антиоксидант: аскорбілглюкозид
- Ексфоліант: саліцилова кислота
- Освітлення шкіри: аскорбілглюкозид
- Ідентичний для шкіри інгредієнт: гліцерин, гіалуронат натрію
- Заспокійливий: саліцилова кислота
- Сонцезахисний крем: діоксид титану!
Діоксид титану є одним із сонцезахисних компонентів, які називаються фізичними сонцезахисними фільтрами
Тобто насправді ця тканина маска поєднує в собі два продукти: потужну сироватку з вітаміном С та сонцезахисний крем?! Можливо у цьому поєднанні він виконує більше роль оптичної корекції: розсіює світло, надаючи більш рівномірний тон шкіри, зменшуючи видимість недоліків і мінімізуючи вигляд пор. Це дозволяє створити ефект гладкої, бездоганної шкіри.
Загалом склад у цієї масочки хороший. Є барвники і парфумована віддушка, але загалом немає тут якихось агресивних чи поганих компонентів. Маска має тканинну основу оранжевого кольору, і просочена дуже дуже добре сироваткою, як на мене забагато, бо при нанесенні трохи розлилося, але результат рівний тон для швидкого ефекту ти точно побачиш!
Done✔️ Рекомендую затестити)
Сподобалась!
Коментарі (0)