OKazkova

Чорненький відновлювальний дует від Meloni

Чорненький відновлювальний дует від Meloni

Український бренд Meloni вже заслужив велику прихильність серед красунь у клубі. Та воно й не дивно, бо і склади гарні, і продукти дієві, і ціна доступна. Я вже теж спробувала декілька засобів, і у цьому дописі мова буде про шампунь і кондиціонер із серії Xtreme Repair.

Паковання. Я обрала тревел-версії об’ємом 50 мл. Дві маленькі чарівні чорні пляшечки з надійними кришечками фліп-топ.

Склад. Обидва засоби збагачені пантенолом, аргановою олією, гідролізованим шовком та екстрактом ламінарії. Шампунь на м’яких (Coco Glucoside) та відносно м’яких ПАР (Sodium Coco Sulfate, Cocamidopropyl Betaine).

Консистенція шампуню ріденька, прозора. Піниться не дуже активно, навіть з другого намилювання. Аромат косметичний, приємний.

Консистенція бальзаму середньої густини, білого кольору. Легко розподіляється по волоссю, легко змивається. Аромат бальзаму також приємний, ніжний.

Шампунь делікатно, але ефективно очищує волосся й шкіру голови. При подвійному намилюванні не залишає відчуття “недомитості”. Не викликав лупи чи подразнень. Не вплинув на частоту миття.

Кондиціонер розгладжує волосся після миття, полегшує розчісування, допомагає частково вгамувати пухнастість без обтяження. Якщо порівнювати із масочкою з серії Hair Rescue, то мені здається, що вона все ж живить волосся більш потужно. Але ж на те вона і маска😏

Тож про шампунь та кондиціонер Xtreme Repair можна впевнено сказати, що це гарні базові засоби для догляду за волоссям👍

Для ще більш виразних гладкості та блиску можна попшикати моєю улюбленою незмивашкою від Mermade: https://club.makeup.com.ua/post/51017/. А ще рекомендую придивитися до маски із линійки Hair Rescue: https://club.makeup.com.ua/post/51526/

У чому перевага саме мініатюрних версій, так це у зручному форматі для знайомства або для подорожей. Вони зовсім не виглядають, як спрощена версія продукту. В них збережене стильне та якісне паковання, притаманне всім засобам бренду Meloni. І дуже тішить, що бренд пропонує такі зручні формати засобів.

Дякую за увагу🫶