MAXIMOVA🌷

Закохалась у ваніль

Закохалась у ваніль

Українська нішева парфумерія показала моїм закордонним флакончикам з полиці такий рівень, що я подвинула їх на другий план!

Я щиро хочу вас познайомити з цим парфумерним мистецтвом! Le Pelerin Floritida - відкрила для мене всю красу і розкіш ванілі. Раніше я її оминала, тому шо скільки не слухала в різних парфумах мені вона звучала надто приторно, або хімозно, або плоско. А у Floritida ваніль відкривається розкішно, з перших нот і в кінці дня, коли парфум огортає близько до тіла☺️ Її першою ловить мій ніс при розпилюванні і нею я вирішила розпочати цю розповідь.

Закохалась у ваніль

Тип аромату: мускусні, фруктові
Початкова нота: Ананас, Кокос, М'ята, Мандарин, Чорна смородина
Нота серця: Жасмин, Квіти апельсина, Лілія, Тубероза
Кінцева нота: Ваніль, Вершки, Молоко, Мускус, Сандал

Знаєте, ці ноти на стільки шикарно поєднані, що я не можу відчути окремо кокос чи жасмин. Композиція грає цільно та барвисто. Після розпилення одразу грає ваніль, про яку вже згадувала, також відчуваю легкі тропічні ноти з цедрою мандарину.

З часом відкриваються квіткові композиції - ноти серця, і це не мильні аромати, а приємний цвіт жасмину, лілії, туберози.

Під кінець аромат сідає ближче до тіла і огортає такими теплими вершковими, солодкими, ванільними обіймами, а їх звучання поглиблює мускус та сандал.

В цілому аромат солодкий але не приторний. Звучить шикарно, це не банальний компотик однозначно! Він відкривається протягом дня. Огортаючий, бархатистий, густий і теплий. Якщо любите ваніль - обов’язково зверніть увагу!

Для мене його час однозначно осінь/зима.

Стійкість хороша. Я відчуваю його протягом дня, під вечір він сідає ближче до тіла. На речах аромат відчуваю і на другий день.

Коробка з приємного бархатистого на дотик картону, огорнута в плівку для додаткового захисту. Всередині флакон зафіксований. На коробці є неймовірний опис аромату від виробника.

Флакон 50 мл скляний, чорний та непрозорий. Має етикетку з назвою. Розпилювач працює добре, видає гарну хмаринку і не плюється.

Я приємно вражена такою високою якістю аромату нашого українського виробника і через це ще з більшим задоволенням та гордістю ношу його.