M O N D ✨️

Що ж то за спрей за 50 грн?

Що ж то за спрей за 50 грн?

Спрей у мене давно, тож можу судити його накопичувальну дію і навіть дію на різний стан волосся. Обіцяє спрей насамперед полегшити розчісування, пом'якшити локони, надати блиску та попередити посічення.


Спрей має лаконічний дизайн: темна баночка з пластику. Наліпки у тому ж стилі, як і шампунь та кондиціонер з цієї ж серії. Інформація на етикетці подана зрозуміло і без води. Розпилювач на перший погляд зручний, але швидко зламався. Тож, довелося шукати заміну від інших засобів.

Термін придатности: 6 місяців після відкриття.

Не тестується на тваринах

Веган-Формула

Склад досить непоганий як для своєї вартості. До того ж натуральний (крім ароматизатора). Корисне у складі:

  • Оливкова олія - зміцнює волосся, зволожує і відновлює.
  • Арганова олія - живить,запобігає ламкості та випадінню волосся, позбавляє від сухості та від лупи, захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів та перепадів температур.
  • Гідролізований протеїн пшениці - зменшує пористість, зміцнює волосся зсередини, повертає здоров'я, блиск і слухняність під час укладання.
  • Олія кокосу - зволожує, містить безліч вітамінів та антиоксидантів, які допомагають зміцнювати волосся.
  • Вітамін Е - дарує волоссю блиск, роблячи його гладеньким і полегшуючи розчісування.
  • Пантенол діє як на шкіру голови, так і по всій довжині волосся, зменшує ламкість, розшарування і випадіння. Запобігає механічному пошкодженню волосся при розчісуванні, сушці феном.
Що ж то за спрей за 50 грн?
Що ж то за спрей за 50 грн?
Що ж то за спрей за 50 грн?
Що ж то за спрей за 50 грн?

Спрей являє собою прозору не жирну рідину з ароматом трав. Розпилювати достатньо невелику кількість. Витрата невелика. Склад дозволяє наносити спрей як на довжину, так і на його коріння. У мене волосся не втрачає свіжість при використанні спрею.

Спосіб застосування: Збовтати перед використанням. Нанести на волосся перед розчісуванням. Не змивати.

Враження

Якщо волосся дуже сухе, спрей його зволожить та пом'якшить. Проте, одного спрею може бути недостатньо. Тут необхідно вирішувати проблему комплексно. У Mayur рекомендують використовувати цілу лінійку з арганою ... ЇЇ не пробувала, але мала засоби для волосся "Манго" : непогані, але не закривають усі потреби мого волосся.

Якщо волосся травмоване/посічене, помітна дія буде мінімальною. Спрей не склеює посічені кінчики, які ускладнюють розчісування. Все ж таки, жоден спрей не може відновити пасма, які треба просто підстригти.

Якщо нормальний стан волосся, спрей дійсно робить пасма ще м'якішим, зволожує та полегшує розчісування. Візуальних змін немає. Але вони є на дотик + волосся не пересушується. Щодо розгладження складно сказати. У мене є пасма з природною хвилькою , а є суто прямі - і ці стани вони зберігають як зазвичай. А ось вкладати волосся стало простіше. Попередити посіченість зміг лише частково.

Спрей з арганою - цілком непогане доповнення для догляду за волоссям. Результат вижчий ніж його вартість точно. Але Вау-ефектів чекати не варто. Тут немає силіконів. Склад направлений саме на догляд у перспективі, а не тимчасовий візуал. Як спрей покаже себе, суттєво залежить від бази волосся. Я б радила його використовувати у комплексі згідно з вашими потребами. Оскільки олії у складі непогано зволожують та живлять, варто звернути на нього увагу володаркам сухого та нормального волосся. І так, дозатор хотілось би більш якісний.

______________

Спрей натуральний для розчісування волосся з арганою Mayur