Цукровий скраб для тіла з неймовірним квітковим ароматом
Mr.Scrubber Peony in love 💮
Всім привіт ❤️
Сьогодні хочу розповісти про один з моїх найулюбленіших засобів від Mr.Scrubber , який я купую вже багато років - це цукровий скраб для тіла,рук та ніг з неймовірним парфумованим ароматом.
В аромат цього скрабу я закохалась одразу, як спробувала, а також в його ніжну ,слаймову текстуру.
Упакування скрабу відповідає концепції бренду
Скраб знаходиться в банці з прозорого пластику . Його об'єм трохи більше за стандартний - 300 г. З самого початку під кришкою була захисна мембрана, завдяки якій ви можете бути впевнені що до вас упаковку ніхто не відкривав.
Відкривши кришку , одразу помічаєш,що скраб цукровий. Його текстура м'яка та слаймова, піддатлива, тягуча наче жуйка. Відокремлений шматочок тримається купи, завдяки чому скраб не розсипається у руках під час користування,і це дуже зручно.
Одне з того , що одразу привертає увагу - це аромат скрабу. В лінійці цукрових скрабів Mr.Scrubber є багато різних ароматів, але мій улюблений - це Peony in Love. Аромат свіжий та ніжний,наче пелюстки півоній, жіночний та нагадує про сонячні весняні дні. Він звісно більш концентрований,ніж в інших засобах з лінійки, проте дуже приємний, виразний, залишає парфумований слід на шкірі. Я бачила що аромат Peony in Love порівнюють з Miss Dior Blooming bouquet.
Склад:
Sugar, Guar gum, Water, Crystal Organic Body Wash Base (Potassium Cocoate, Potassium Oleate, Lauryl Betaine, Glycerin, Benzyl Alcohol, Potassium Palm Kernelate, Palm Kernel Acid, Decyl Glucoside, Potassium Citrate Derived from Organic Sunflower Oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Pigment, Perfume, Phenoxyethanol.
Скраб Mr.Scrubber Peony in Love приємний у користуванні
Він має однорідну цукрову текстуру середньої жорсткості. Засіб не липкий, і не масний, а також не має в своєму складі ефірних олій . Під дією води скраб легко розчиняється ( і нібито емульгує ) та розподіляється по тілу, делікатно масажує шкіру та легко змивається . Після процедури шкіра гладенька та шовковиста без масляної плівки. Деякі скраби лишають по собі на тілі шар з олій. В цукровому від Mr.Scrubber такого немає, шкіра залишається абсолютно чистою , проте вона надзвичайно м'яка та ніжна .
Моя баночка вже майже закінчилась , але покупку я обов'язково знову повторю.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)