Сидорчук Анжела

Порожні доглядові баночки

Порожні доглядові баночки

Люблю коли закінчується косметика, тому що можна починати використовувати щось нове. Зараз розповім вам свої кінцеві враження про продукти.

Я думаю вже всі чули про неї хвальні відгуки. Я не залишусь осторонь і теж похвалю цю маску. Вона світло-коричневого кольору, густа і за рахунок цього дуже економна у використанні. Гарно зволожує та розплутує волосся, довго тримати не потрібно (я тримала буквально декілька хвилин і результат був такий самий як і після тривалішого використання). Аромат з баночки трав'янистий, а коли наносиш на волосся дуже інтенсивний аромат ментолу. Заголом рекомендую і якщо не буду знати, що купити, обов'язково куплю саме цей продукт.

Мені дуже подобаються саме цукрові скраби, тому вирішила спробувати цей. Аромат крутий, такий свіжий, трішки різковатий, на тілі не залишається, але під час користування є можливість насолодитись запахом. Він непоганий, добре скрабує, частинки середньої жорсткості, але якщо буде занадто багато води на вашому тілі, то він почне дуже сильно пінитись і як такого скрабування ви не відчуєте. Тому краще розносити скраб сухою рукою по мокрому тілі. Загалом непоганий варіант, але буду пробувати щось інше, не зацікавив так, щоб до нього повертатися й надалі.

Намистинки класно пахнуть вишенькою, розхід залежить від кольору, який ви хочете отримати, у мене цієї баночки вистачило десь на 4 прийняття ванни. Нічого не фарбує, на шкірі теж ніякого впливу не помітила. Якщо ви любите просто приймати ванну з різними штуками, то це цей варіант.

Бомбочка теж непогана, аромат такий сильний, трішки хімозний, вся кімната нею пропахла, але загалом швидко звикаєш. Ванну не фарбує, швидко розчинається і також завдяки наявним у складі маслам шкіра м'ягенька, ніяких плівок на тілі не залишається і бажання змити з себе не викликає. Крута бомбочка, але аромат для мене засильний.

Також вирішила закінчити декілька пробників.

Перше це гель-бустер. Як на мене, то він зроблений так, щоб після нього ви хотіли нанести щось ще. У мене нормальна шкіра і зазвичай я обходжусь лише сироваткою, тому що крем для мене заважкий. З цим гельом у мене було бажання нанести ще щось щоб додатково зволожити. Він непогано матує, можливо на літо для нормальної шкіри підійде добре, але весною мені його виявилось замало.

Також я спробувала крем для рук. Він непоганий, дуже легкий за своєю консистенцією і якщо ви не страждаєте сильною сухістю рук, то це цей варіант, плюс дуже бюджетний, ніякої липкості не залишає. Але якщо маєте сухі руки, то будете наносити його в більшій кількості і тут вже з'явиться неприємна липкість, тому для нормальної шкіри підійте, але для сухої не сподобається.

Сидорчук Анжела
6
Підписники
0